160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Başkan Tavlı: Yetim evlatlarımız bizlere emanet

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Tavlı: Yetim evlatlarımız bizlere emanet
Abone ol
Ordu'nun ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı 'dünya Yetimler Günü' Dolayısıyla öksüz-yetim çocuklar Ve Yakınları Onuruna Düzenlenen Iftar Programına Katıldı.

Ordu’nun Ünye ilçesinde ’Dünya Yetimler Günü’ dolayısıyla öksüz-yetim çocuklar ve yakınları onuruna iftar programı düzenlendi.

Dünya Yetimler Günü nedeniyle Ünye Belediyesi’nin desteği ile iftar programı düzenlendi. Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen programa Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, AK Parti Ünye Kadın Kolları Başkanı Yeliz Ürer Araz ve ilgililer katıldı.

İftar programına katılan çocuklar ve aileleri ile yakından ilgilenen Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, talep ve önerilerini dinledi. Başkan Tavlı, yetim çocukların kendilerine birer emanet olduğunu belirterek, bu emanetlere en iyi şekilde sahip çıkmak için gayret ettiklerini belirtti.

Çocuklara yönelik çeşitli etkinliklerin de yer aldığı programda Kaymakam Işık ve Başkan Tavlı katılan çocukların yakınlarına teşekkür etti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Beton mikseri devrildi, 1 kişi yaralandıÖnceki Haber

Beton mikseri devrildi, 1 kişi yaralandı

Şırnak emniyetinden 14 Mart Tıp Bayramında doktorlara karanfilSonraki Haber

Şırnak emniyetinden 14 Mart Tıp Bayramın...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar