28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3233
EURO35.0886
ALTIN2282.2

Başkan Şimşek: “Kadına karşı her türlü şiddetin karşısındayız”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Şimşek: “Kadına karşı her türlü şiddetin karşısındayız”
Abone ol
ANKARA GÖLBAŞI BELEDİYE BAŞKANI RAMAZAN ŞİMŞEK, KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI ULUSLARARASI MÜCADELE GÜNÜ ÇERÇEVESİNDE YAYIMLADIĞI MESAJDA, “KADINA KARŞI HER TÜRLÜ ŞİDDETİN KARŞISINDAYIZ” DEDİ.

Ankara Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, "Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" çerçevesinde yayımladığı mesajda, “Kadına karşı her türlü şiddetin karşısındayız” dedi.


Gölbaşı Belediyesi, Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü çerçevesinde Mevlana Parkı’nda program düzenledi. Gölbaşı Belediyesi ekipleri, parka gelen vatandaşlara çay ve çorba ikramında bulundu. Programa, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’in eşi Yeşim Şimşek de katıldı. Yeşim Şimşek, programa katılan kadınlara karanfil vererek Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’ne dikkat çekti. Programda, erkek şiddeti sonucu hayatını kaybeden kadınlar; fotoğrafları ve haber metinleri ile sergilenerek anıldı.



"Temennimiz kadınlara karşı şiddet tüm dünyada son bulsun"


Başkan Şimşek, her zaman kadınların yanında olduklarını ifade ederek, “Hayatımızın her alanında bizlerin yanında olan kadınlarımıza yönelik her türlü şiddetin karşısındayız. Neşet Ertaş’ın da dediği gibi, ‘Kadınlar insandır, bizler insanoğlu’. Bizleri dünyaya getiren, büyüten, seven ve hayatımızın her alanında bizlerin yanında olan kadınlarımıza yönelik her türlü şiddetin karşısındayız. Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü, dünyanın dört bir yanında görülen kadına yönelik şiddete dikkat çekmek ve dünyadaki bütün kadınların haklarını güvenceye almak için ilan edilmiş bir gün. Temennimiz o ki, kadınlara karşı şiddet tüm dünyada son bulsun ve böyle bir güne hiç ihtiyaç olmasın. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün de söylediği gibi, ’Yeryüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir’. Başımızın tacı annelerimizin, kardeşlerimizin, eşlerimizin ve kızlarımızın her daim yanındayız. Bir kız evlat sahibi olarak şunu belirtmek isterim ki Türk kadınının ayakları üzerinde dimdik durması kadar gurur verici başka hiçbir şey yoktur” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Beşiktaş günü çift idmanla tamamladıÖnceki Haber

Beşiktaş günü çift idmanla tamamladı

Etimesgut Belediyesinden Başak Cengiz anısına ‘Başaklar Hiç Solmasın Hep Yeşersin isimli panelSonraki Haber

Etimesgut Belediyesinden Başak Cengiz an...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar