160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Başkan Sezer, Ramazan ayını vatandaşlarla geçiriyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Sezer, Ramazan ayını vatandaşlarla geçiriyor
Abone ol
Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Iftarı Da Sahuru Da Vatandaşlarla Birlikte Yaparak, "ramazan'ın Bereketini Birlikte Yaşamak, Gönül Sofralarında Buluşmak, Bizlere Büyük Bir Mutluluk Veriyor" Dedi.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, iftarı da sahuru da vatandaşlarla birlikte yaparak, "Ramazan’ın bereketini birlikte yaşamak, gönül sofralarında buluşmak, bizlere büyük bir mutluluk veriyor" dedi.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Ramazan ayında hemşehrileri ile bir araya gelerek birlik ve beraberlik ruhunu yaşatmaya devam ediyor. Haftanın her günü mesaisinin büyük bölümünü hemşehrileri ile bir araya gelmek için harcayan Başkan Sezer, Düzağaç Mahallesi geleneksel iftar programına katıldı. Sezer, iftar sofrasında Ramazan ayının manevi atmosferini hemşehrileri ile paylaşarak orucunu açtı.

İftar programının ardından teravih namazını de hemşehrileri ile ede eden Başkan Sezer, namaz sonunda gençlerle sohbet etti. Sahur vaktine kadar hemşehrileri ile birlikte hasbihal eden Sezer, "Ramazan ayı, paylaşmanın, dayanışmanın ve kardeşlik bağlarımızı güçlendirmenin en güzel zamanıdır. Gölcük’ün her mahallesinde hemşehrilerimizle bir araya gelerek iftar sofralarını paylaşmak, dilek ve temennilerinizi doğrudan dinlemek bizim için çok değerli. Ramazan’ın bereketini birlikte yaşamak, gönül sofralarında buluşmak, bizlere büyük bir mutluluk veriyor" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dünyaya örnek gösterilen mezbahada helal kesim ve uygulamalı eğitimÖnceki Haber

Dünyaya örnek gösterilen mezbahada helal...

Ramazanda nostalji yaşatılıyorSonraki Haber

Ramazanda nostalji yaşatılıyor

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar