26 Ocak, 2025, Pazar
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4
Yusuf Cinkara Otomotiv

Başkan Sandıkçı: Toplumsal farkındalıkla tüm engelleri aşabiliriz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Sandıkçı: Toplumsal farkındalıkla tüm engelleri aşabiliriz
Abone ol
Canik Belediye Başkanı Ibrahim Sandıkçı, Ilçedeki Engelli Vatandaşlara Yönelik Destekleri Sürdürdüklerini Ifade Ederek, “toplumsal Farkındalıkla Tüm Engelleri Aşabiliriz" Dedi.
Google News

Samsun Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçedeki engelli vatandaşlara yönelik destekleri sürdürdüklerini ifade ederek, “Toplumsal farkındalıkla tüm engelleri aşabiliriz" dedi.

Canik’teki engelli vatandaşlara sosyal destek sağlamaya devam ettiklerini kaydeden Başkan İbrahim Sandıkçı, ’Engelsiz Yaşam’ temasıyla ilçede farkındalık etkinlikleri gerçekleştirdiklerini ifade etti. Engelli vatandaşların her zaman yanında olduklarını belirten Başkan İbrahim Sandıkçı, "Canik’imizde birliktelik ve sevgiyle tüm engelleri aşıyoruz" diye konuştu.

Tekerlekli sandalye desteği

Dünya Engelliler Günü programları çerçevesinde ilçedeki engelli vatandaşlarla bir araya gelen Başkan İbrahim Sandıkçı, tekerlekli sandalye teslimi gerçekleştirdi. Farkındalık oluşturan programda, engelli vatandaşlarla uzun süre sohbet ederek onların taleplerini ve önerilerini dinleyen Başkan İbrahim Sandıkçı, ilçedeki engelli vatandaşlara yönelik akülü ve manuel tekerlekli sandalye desteği sağlamaya devam ettiklerini belirterek, "İlçemizdeki engelli, ihtiyaç sahibi ve dar gelirli vatandaşlarımızı hiçbir zaman yalnız bırakmıyoruz. Engelli hemşehrilerimize yönelik akülü ve manuel tekerlekli sandalye desteğimizi sürdürüyoruz. Ayrıca, engelli vatandaşlarımızın ihtiyaç takiplerini ekiplerimizle birlikte gerçekleştiriyoruz. Engelli hemşehrilerimize teslim ettiğimiz akülü ve manuel tekerlekli sandalyelerin periyodik bakımlarını ve onarımları da gerçekleştiriyoruz. Canik’imizde birlik ve beraberlik içerisinde engelleri aşıyoruz. Sevginin aşamayacağı hiçbir engel olmadığını her daim ifade ediyor ve yürekten inanıyoruz. Toplumsal farkındalıkla tüm engelleri aşabiliriz. Dünya Engelliler Günü’nün toplumsal duyarlılığın artmasına vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bozbey, Mudanyaya yapılacak yatırımları bir bir açıkladıÖnceki Haber

Bozbey, Mudanyaya yapılacak yatırımları...

İskilipte vatandaşlara kadına yönelik şiddetle mücadele eğitimiSonraki Haber

İskilipte vatandaşlara kadına yönelik şi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar