27 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Başkan Özdemir: 5 Şubat Niğdenin onur günüdür

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Özdemir: 5 Şubat Niğdenin onur günüdür
Abone ol
Niğde Belediye Başkanı Emrah özdemir, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Niğde’ye Gelişinin 90. Yıldönümü Dolayısıyla Mesaj Yayımladı.

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Niğde’ye gelişinin 90. yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

5 Şubat’ın Niğde’nin onur günü olduğunu söyleyen Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, "Niğdeliler olarak bugün, 90 yıl önceki coşku ve heyecanı yaşıyoruz" dedi.

“Benim Niğde’ye alakam büyüktür; Niğdelileri her zaman sevmişimdir” diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, 5 Şubat 1934’te Niğde’yi şereflendirdiğini hatırlatan Belediye Başkanı Emrah Özdemir, “Tarih boyunca vatan savunmasında her zaman ön saflarda yer alan Niğdeliler, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün övgü dolu sözlerine mazhar olmuştur. Niğdeliler, bu övgüyü her zaman hak etmiştir. Niğdeliler, Milli Mücadele döneminde, Ulukışla-Pozantı hattındaki kurtuluş mücadelesinde, işgal güçlerine canla, başla karşı koymuş; güney hattından Anadolu’ya girmeyi planlayan işgalcilerin heveslerinin kursağında kalmasında önemli rol oynamıştır” ifadelerini kullandı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır” şeklindeki sözlerine işaret eden Belediye Başkan Özdemir, “Atatürk’ün bizlere emanet ettiği ve 100. yılını kutladığımız Cumhuriyetimizi sonsuza kadar koruyarak, Türkiye Yüzyılında ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak, ülkemizin ve milletimizin geleceği için çalışmak, öncelikli görevimizdir” şeklinde konuştu.

Başkan Özdemir, mesajında, “Bu vesileyle Kahramanlar Diyarı Niğde’mize gelişinin 90. Yıldönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve kurtuluş mücadelemizin tüm kahramanlarını, şehitlerimizi, ebediyete irtihal etmiş gazilerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyorum” ifadelerine yer verdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kayseri Süper Amatör Küme: Argıncıkspor: 0 - Başakpınarspor: 4Önceki Haber

Kayseri Süper Amatör Küme: Argıncıkspor:...

Niğdede Ortak Akıl Buluşmalarının ilki gerçekleştirildiSonraki Haber

Niğdede Ortak Akıl Buluşmalarının ilki g...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar