160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Başkan Olgun: Adıyamanı hep birlikte ayağa kaldıracağız

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Olgun: Adıyamanı hep birlikte ayağa kaldıracağız
Abone ol
Ak Parti Adıyaman Merkez Ilçe Başkanı Mehmet Fatih Olgun, çevre, şehircilik Ve Iklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un Adıyaman’da Gerçekleştirdiği Ziyaretle Ilgili Açıklamalarda Bulundu.

AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Mehmet Fatih Olgun, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un Adıyaman’da gerçekleştirdiği ziyaretle ilgili açıklamalarda bulundu.

İndere (Zey) Köyü bölgesine yapılan kalıcı deprem konutları, Atatürk Bulvarı üzerindeki rezerv alanları ve Kent Meydanı projelerinin incelendiğini belirten AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Mehmet Fatih Olgun, "Bakanımız Murat Kurum’un bu ziyaretleri, Adıyaman’ın yeniden imarı açısından çok kıymetli bir adımdır.

Milletvekillerimizin desteği ve takibiyle projeler hızla ilerliyor. Kırsaldan kent merkezine kadar her bölgede vatandaşlarımızın daha güvenli ve modern yaşam alanlarına kavuşması için tüm gayretimizle çalışıyoruz.

Bu süreçte başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Bakanımız Murat Kurum Çalışma ve Sosyal Güvenlik Kurumu Bakan Yardımcımız Ahmet Aydın ve tüm milletvekillerimize şükranlarımızı sunuyorum. Adıyaman’ı hep birlikte ayağa kaldırıyoruz" ifadelerini kullandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
El emeği göz nuru eserler sergilendi Önceki Haber

El emeği göz nuru eserler sergilendi

Vali Varol vatandaşların taleplerini dinleniyor Sonraki Haber

Vali Varol vatandaşların taleplerini din...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar