160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Başkan Kepenek, İstiklal Marşı, bizim varoluş mücadelemizin, kahramanlık destanımızın ve vatan aşkımızın en güçlü ifadesidir

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Kepenek, İstiklal Marşı, bizim varoluş mücadelemizin, kahramanlık destanımızın ve vatan aşkımızın en güçlü ifadesidir
Abone ol
Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, 12 Mart Istiklal Marşı'nın Kabulü Ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Dolayısıyla Bir Mesaj Yayımladı. Başkan Kepenek, 'bugün Bizlere Düşen Görev, Bu Marşın Taşıdığı Ruhu Anlamak Ve Gelecek Nesillere Aktarmaktır.' Dedi.

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Kepenek, ’Bugün bizlere düşen görev, bu marşın taşıdığı ruhu anlamak ve gelecek nesillere aktarmaktır.’ dedi.

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Kepenek mesajında, "Bağımsızlık ruhunu dizelere döken Mehmet Akif Ersoy’un kaleminden çıkan İstiklal Marşı, bugün de aynı coşkuyla yüreklerimizde yankılanıyor. 12 Mart 1921’de kabul edilen bu destansı marş, milletimizin vatan sevgisini ve bağımsızlık uğruna gösterdiği fedakârlıkları anlatan bir şaheserdir. İstiklal Marşı, bizim varoluş mücadelemizin, kahramanlık destanımızın ve vatan aşkımızın en güçlü ifadesidir!

O, "Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın!" diyerek bizlere en büyük nasihati vermiştir.

Bugün bizlere düşen görev, bu marşın taşıdığı ruhu anlamak ve gelecek nesillere aktarmaktır. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Mehmet Akif Ersoy olmak üzere tüm kahramanlarımızı rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz" ifadelerini kullandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kuşadası Belediyesinden Yaylaköyde peyzaj çalışmasıÖnceki Haber

Kuşadası Belediyesinden Yaylaköyde peyza...

Mersinde İstiklal Marşının kabulünün 104. yılı kutlandıSonraki Haber

Mersinde İstiklal Marşının kabulünün 104...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar