160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Başkan Kalaycı özel gereksinimli bireyler ve aileleriyle bayramlaştı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Kalaycı özel gereksinimli bireyler ve aileleriyle bayramlaştı
Abone ol
KARAMAN BELEDİYE BAŞKANI SAVAŞ KALAYCI, ÖZEL GEREKSİNİMLİ BİREYLER VE AİLELERİYLE BİR ARAYA GELEREK BAYRAMLAŞMA PROGRAMINA KATILDI.

Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, özel gereksinimli bireyler ve aileleriyle bir araya gelerek bayramlaşma programına katıldı.


Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Karaman Belediyesinin tertip ettiği Gönül Gözü Engelli Dinlenme Evinde Özel gereksinimli bireyler ve aileleri için düzenlenen bayramlaşma programına katıldı. Özel gereksinimli bireyler ve aileleri, kendilerini unutmayarak böyle bir program düzenlediği için Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’ya teşekkür etti.


Özel gereksinimli bireyler ve aileleri program boyunca hoşça vakit geçirip birbirleriyle sohbet etme fırsatı buldu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ankara Şehir Hastanesinde hatırlatma dozu yoğunluğuÖnceki Haber

Ankara Şehir Hastanesinde hatırlatma doz...

Seçer, bayram gezisine Çamlıyayla ile başladıSonraki Haber

Seçer, bayram gezisine Çamlıyayla ile ba...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar