160x600
05 Temmuz, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Başkan Gülsoy EYT’lilere müjdeyi değerlendirdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Gülsoy EYT’lilere müjdeyi değerlendirdi
Abone ol
28 Aralık’ta Beştepe’de yapılan toplantı sonrasında Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili ilk müjdeler peşpeşe geldi.

28 Aralık’ta Beştepe’de yapılan toplantı sonrasında Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili ilk müjdeler peşpeşe geldi.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamaları ile 2 Milyon 250 Bin vatandaşın yararlandığı ilk EYT açıklamasının ardından Osmaniye AK Parti İl Başkanı Seydi Gülsoy’da bir değerlendirmede bulundu.

AK Parti İl Başkanı Gülsoy: “Uzun süredir vatandaşlarımızın beklediği EYT sorunun çözümü için uğraşan hükümetimizin üstün gayretleri neticesinde ilk müjdeyi bugün aldık.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çözüm için talimatlarını verdiği bu konu ilk etapta 2 Milyon 250 Bin kişiyi emekli ediyor.

1999 öncesi girişlilerin beklentilerini karşılayacak açıklama tüm EYT’liler için 2022 son günlerde büyük bir müjde oldu.

Bu kararla yaş şartı olmadan emekli olabilmenin önü açılarak eski sistemdeki herkes için geçerli olacak.

İlk EYT açıklamasının ardından EYT’li vatandaşlarımızın yüzleri güldü.

İnşallah sonraki düzenlemeler ile EYT sorunu tamamen çözülmüş olacaktır.

Tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun.”dedi.

Örgü İpliği
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ordunun saklı tarihi gün yüzüne çıkıyorÖnceki Haber

Ordunun saklı tarihi gün yüzüne çıkıyor

Balık yem fabrikasındaki yangına ormancılar da müdahale ettiSonraki Haber

Balık yem fabrikasındaki yangına ormancı...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar