160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Başkan Görgel, Andırın’da Esnaf ve Muhtarlarla Buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Görgel, Andırın’da Esnaf ve Muhtarlarla Buluştu
Abone ol
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Andırın’da esnaf ve muhtarlarla buluşarak 165 milyon TL’lik yatırımları değerlendirdi. Kışla Parkı ve Kışla Camisi yeniden inşa edilecek, altyapı projeleri hız kazanıyor. Detaylar haberimizde.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Andırın’da esnaf ve muhtarlarla bir araya gelerek ilçede yapılan yatırımları değerlendirdi.

Toplam maliyeti 165 milyon TL’yi bulan projeleri anlatan Görgel, Kışla Parkı ve Kışla Camisi’nin yeniden inşasına başlanacağını duyurdu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “İlçemde İftar Var” programı kapsamında Andırın’a giderek bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

AK Parti İl Başkanı Muhammed Burak Gül ve Andırın Belediye Başkanı Ahmet Sinan Gökşen’in de katıldığı programda Başkan Görgel, esnaf ve muhtarlarla buluşarak ilçede tamamlanan ve planlanan projeler hakkında bilgi verdi.

Görevde oldukları 10 aylık süreçte Andırın’a 165 milyon TL’lik yatırım yapıldığını belirten Görgel, “30 kilometre asfalt, 18 ton yama, 30 kilometre yol genişletme ve zemin iyileştirme, 40 bin metrekare kilit parke, 8 adet köprü menfez, 17 kilometre içme suyu hattı, 1 adet kaptaj tesisi ve 4 adet içme suyu deposu inşa ettik” dedi.

Depremde yıkılan Kışla Camisi ve ilçenin en uğrak noktalarından biri olan Kışla Parkı’nın yeniden inşa edileceğini açıklayan Başkan Görgel, projelerin hazırlık aşamasında olduğunu ve önümüzdeki aylarda yapımına başlanacağını belirtti.

Ayrıca, Andırın Otogarı’nın yapımına da yakında başlanacağını duyurdu.

İlçe merkezinde en yoğun kullanılan arterlerden olan Prof. Dr. Ahmet Yaycıoğlu Bulvarı, Hükümet Caddesi ve Göksun Caddesi’nde asfalt ve aydınlatma yenileme çalışmaları tamamlandı.

Başkan Görgel, bu projelerin toplam maliyetinin 22 milyon TL olduğunu ifade ederek, “Üç arteri modern hale getirdik” dedi.

Andırın’da sosyal yardımların da arttığını belirten Başkan Görgel, son 10 ayda ilçeye 10 milyon TL’yi aşan sosyal destek sağlandığını söyledi.

Altyapı yatırımları kapsamında 220 milyon TL’lik Atıksu Arıtma Tesisi projesinin tamamlanmak üzere olduğunu belirten Görgel, 1,3 milyar TL değerindeki içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu yenileme projesinin İller Bankası iş birliğiyle hayata geçirileceğini vurguladı.

Örgü İpliği
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İsmail Hakkı Bursevi, vefatının 300. yıl dönümünde şiir yarışmasıyla anılacakÖnceki Haber

İsmail Hakkı Bursevi, vefatının 300. yıl...

Türk Bayrağını uluslararası arenada dalgalandırdıSonraki Haber

Türk Bayrağını uluslararası arenada dalg...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar