28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3313
EURO35.0803
ALTIN2298.7

Başkan Büyükakın: Motivasyonumuz tam, hedefimiz bellidir

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Büyükakın: Motivasyonumuz tam, hedefimiz bellidir
Abone ol
AK PARTİ İL KADIN KOLLARI'NIN DÜZENLEDİĞİ TOPLANTIYA KATILAN KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI TAHİR BÜYÜKAKIN, "MOTİVASYONUMUZ TAM, HEDEFİMİZ BELLİDİR. 2023 SEÇİMLERİNDEN MİLLETİMİZİN DESTEĞİYLE ZAFERLE ÇIKACAĞIZ. CUMHURBAŞKANIMIZ BİR KEZ DAHA SEÇİLEREK ÜLKEMİZE HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEK" DEDİ.

AK Parti İl Kadın Kolları’nın düzenlediği toplantıya katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, "Motivasyonumuz tam, hedefimiz bellidir. 2023 seçimlerinden milletimizin desteğiyle zaferle çıkacağız. Cumhurbaşkanımız bir kez daha seçilerek ülkemize hizmet etmeye devam edecek" dedi.


Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanlığının ev sahipliğinde düzenlenen değerlendirme toplantısına katıldı. Programdaki konuşmasında, 2023 seçimlerinin önemine dikkat çeken Büyükakın, "Öncelikle şunun altını çizmek istiyorum. Motivasyonumuz tam, hedefimiz bellidir. 2023 seçimlerinden milletimizin desteğiyle zaferle çıkacağız. Cumhurbaşkanımız bir kez daha seçilerek ülkemize hizmet etmeye devam edecek" dedi.



"AK Parti, kuruluşundan bugüne kadar hep kadınlarımıza değer vermiştir"


Eser ve hizmet siyasetinin gereğini yapmak için durmaksızın çalıştıklarını söyleyen Büyükakın, "Halkımızın belediyemizden talepleri oluyor. İşte bu talepleri çok iyi değerlendiriyor, önceliklerine göre gereğini yapıyoruz. Bu görevler halkımıza hizmet etme yeridir. Herkesin başkanı olarak Kocaeli’deki tüm vatandaşlarıma hizmet etmek için çalışıyoruz. Bu hizmetlerimizin en önemli itici gücü teşkilatlarımızdır, kadın kollarımızdır. AK Parti, kuruluşundan bugüne kadar hep kadınlarımıza değer vermiştir ve onların her zaman siyasetin içinde olmalarının gerekliliğini savunmuştur. Bugün ve her daim kadın kollarımızın bizimle paylaştığı düşüncelere çok kıymet verdik, vermeye devam edeceğiz. Şehrimizin her sokağına ulaşmak için büyük bir gayret gösterirken, bize en büyük desteği teşkilatımız veriyor. Tabii şehrimize ve ülkemize yıllardır hizmet ederken en büyük ilhamı da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan alıyoruz" ifadelerini kullandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yeni Türkü, 4 Şubatta DenizlideÖnceki Haber

Yeni Türkü, 4 Şubatta Denizlide

Afyonkarahisarda bitki koruma ürünü bayilerinde denetimSonraki Haber

Afyonkarahisarda bitki koruma ürünü bayi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar