160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Başkan Alemdar: Sakaryanın ulaşım vizyonunu ileriye taşıyacağız

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Alemdar: Sakaryanın ulaşım vizyonunu ileriye taşıyacağız
Abone ol
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Yollara Inmesi Için Söz Verdiği Metrobüs Hattı çalışmalarını Gece Yarısına Kadar Sahada Takip Ediyor.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, yollara inmesi için söz verdiği metrobüs hattı çalışmalarını gece yarısına kadar sahada takip ediyor.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, şehir ulaşımına büyük katkı sunacak olan Şehir Hastanesi-Gar Meydanı Metrobüs Hattı ile ilgili sahada yürütülen çalışmaları gecenin geç saatlerine kadar yerinde inceledi. Sabahattin Zaim Bulvarı ve Millet Bahçesi Kavşağı arasında günler içinde büyük bir aşama kaydeden çalışmaya katılan Başkan Alemdar, 19,5 kilometrelik hattın birçok noktasında eş zamanlı çalıştıklarını, hizmetin süratle Sakaryalı toplu taşıma kullanıcılarıyla buluşturulacağını söyledi. Metrobüs hattının devreye alınmasıyla şehrin ulaşım alt yapısının önemli bir ivme kazanacağını ifade eden Alemdar, metrobüslerin yollara en kısa sürede inmesi için hat üzerinde yoğun bir mesai harcadıklarını belirtti.

"Sakarya’nın ulaşım vizyonunu ileriye taşıyacağız"

Şehir Hastanesi ve Adapazarı arasında kesintisiz, konforlu, güvenli ulaşımı sağlamak için gayretle çalıştıklarını belirten Alemdar, "Sakarya’yı metrobüsle buluşturuyoruz. Şehre hızlı, modern ve sağlıklı bir ulaşım projesi kazandırmak için yola çıktık. Hedefimiz, Şehir Hastanesi ile Adapazarı şehir merkezi arasında kesintisiz, konforlu ve güvenli ulaşım sağlamak. Metrobüs projesi, Sakarya’nın ulaşım vizyonunu ileriye taşıyacak. Çok şükür günden güne mesafe kat ediyoruz. Ekiplerimiz farklı noktalarda eş zamanlı olarak çalışıyor. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

Eş zamanlı çalışma

Alemdar, modern ulaşımda atılan imza niteliğindeki projelerle yeni döneme geçildiğini ifade ederek, "Modern ulaşımda, yeni döneme geçiyoruz. Vatandaşlarımızın beklediği metrobüs hattı, tamamlandığında hastane ve şehir merkezi arasındaki ulaşımı hızlandıracak. Proje, şehrin toplu taşıma sistemine entegre şekilde hizmet verecek şekilde tasarlanıyor. Sebahattin Zaim Bulvarı üzerinde sağlam altyapıya kavuşan güzergahlarda da asfalt serimine başladık. Ayrıca durak ve istasyon imalatları, kavşakların düzenlenmesi gibi pek çok noktada işlemler sürüyor. İnşallah ilk etabı olan Camili Kavşağı ile Gar Meydanı arasını ay sonunda hizmete almış olacağız" diye konuştu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
HBB, Hatay Genelinde Çevre Temizliği Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor Önceki Haber

HBB, Hatay Genelinde Çevre Temizliği Çal...

OKÜ, Küresel Sürdürülebilir Kalkınma Kongresi’nde Temsil Edildi Sonraki Haber

OKÜ, Küresel Sürdürülebilir Kalkınma Kon...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar