Osmaniye Belediyesi FıstıkFest
22 Ekim 2026, Perşembe
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Başkan Albayraktan Baksan Sanayi Sitesi eleştirisi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Albayraktan Baksan Sanayi Sitesi eleştirisi
Abone ol
Ak Parti Eskişehir Il Başkanı Gürhan Albayrak, Yerel Yönetimlerin Yeterince Hizmet Sağlamadığı Baksan Sanayi Sitesi Ile Ilgili Olarak, "alın Teriyle üreten Esnafımız Bu Ilgisizliği Asla Hak Etmiyor. Baksan’ın Bu Makus Talihi Artık Değişmelidir" Dedi.

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, yerel yönetimlerin yeterince hizmet sağlamadığı Baksan Sanayi Sitesi ile ilgili olarak, "Alın teriyle üreten esnafımız bu ilgisizliği asla hak etmiyor" dedi.

AK Parti İl Başkanı Gürhan Albayrak ve AK Parti Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez, Baksan Sanayi Sitesi’ni ziyaret etti. Esnaf ile bir araya gelen Başkan Albayrak ve Milletvekili Dönmez, sorun ve şikayetleri dinledi. Başkan Albayrak’ın ziyaret sonrası sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamada, "Baksan Sanayi Sitesi’ndeki manzara hep bildiğimiz gibi... CHP’li yerel yönetimlerin yıllardır süregelen vurdumduymazlığı yüzünden her yağmurda sele teslim olan yollar, toplanmayan çöpler ve terk edilmiş bir altyapı. Alın teriyle üreten esnafımız bu ilgisizliği asla hak etmiyor. Bu şehre ve insanımıza gerçekten yazık ediliyor" ifadeleri yer aldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bilecikte konaklama tesisleri ve kiralık araçlara sıkı denetim Önceki Haber

Bilecikte konaklama tesisleri ve kiralık...

Yeşilyurt Millet Bahçesi açılış için gün sayıyor Sonraki Haber

Yeşilyurt Millet Bahçesi açılış için gün...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar