160x600
27 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Başkan Akçadurak: “Çarşamba pazarının üstünü kapacağız”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Akçadurak: “Çarşamba pazarının üstünü kapacağız”
Abone ol
Başkan Akçadurak, “çarşamba Pazarının üstünü Kapacağız”

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Muharrem Akçadurak, pandemi döneminde faaliyete geçen Çarşamba pazarının üstünün kapatılarak otopark sorununu çözeceklerini söyledi.

Pandemi döneminde Ergenekon, Salur ve Saygılar gibi mahallerde ikamet eden vatandaşların evlerinin Cumartesi günleri kurulan pazara uzaklığı nedeniyle Hotamışlıgil Parkı yanında kurulmaya başlanan Çarşamba pazarında üreticiler ürünlerini açık alanda satmak zorunda kalıyordu. Özellikle kış döneminde, pazaryerinin üstünün açık olması nedeniyle satıcılar sıkıntı yaşıyordu.

Bu çerçevede 31 Mart yerel seçimlerde yeniden AK Parti Belediye Başkan Adayı olan Muharrem Akçadurak, önümüzdeki süreçte bu sorunu çözeceklerini dile getirdi.

Akçadurak, “Çarşamba Pazarında esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın rahat alışveriş yapabilmeleri için zemin iyileştirme, üzerinin kapatılmasının yanı sıra otopark sorununu çözeceğiz. Bu şekilde hem vatandaşlarımız hem de pazaryeri esnaflarımız rahatça alışverişlerini yapabilecekler” ifadelerini kullandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kütahya Belediyesinin iftar programları devam ediyor Önceki Haber

Kütahya Belediyesinin iftar programları...

Gedizde parke taşları yenileniyor Sonraki Haber

Gedizde parke taşları yenileniyor

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar