
Zafer Partisi Osmaniye Belediye Başkan Adayı A. Atakan Ertuğ, Osmaniye'de ilk kez düzenlenen CS2 turnuva etkinliği ile gençleri bir araya getirdi.
Zafer Partisi Osmaniye Belediye Başkan Adayı A. Atakan Ertuğ, Osmaniye'de ilk kez düzenlenen CS2 turnuva etkinliği ile gençleri bir araya getirdi.
Etkinlikte gençlerle buluşan Ertuğ, CS2 oyununu da bizzat oynayarak keyifli anlar yaşadı. Ertuğ'un e-spor dünyasına olan katkıları ve gençlerle iç içe geçen CS2 deneyimi, Osmaniye'de gençler arasında olumlu bir yankı buldu.
14 takımın katıldığı turnuvada "Bal Porsuğu" adıyla kendi takımını da kuran Ertuğ, finalde Wind Blades takımına 13-8 yenilerek ikinci oldu.
Ertuğ: "Gençlik projelerimiz kar topu gibi büyüyecek. Şehrimizi gençler için en yaşanabilir şehir yapma hayalimizi hayata geçirmeye başladık."
Turnuvayla ilgili sosyal medya hesabından da paylaşımda bulunan Ertuğ, şu ifadeleri kullandı:
"Sevgili Gençler,
Birincisini düzenlediğimiz E-Spor etkinliğimize katıldığınız için hepinize teşekkür ederim.
Doğru bildiğinizden ve sizi mutlu eden hobilerinizden uzaklaşmayın. İnsanlar sizleri sadece onların istediği gibi birisi olursanız sevecektir.
Bu nedenle standart kalıplara girmek istemediğinizde bolca eleştiri alır ve “Ben demiştim!” cümlelerine maruz kalırsınız. Bu eleştirileri asla umursamayın!
Mutlu olmak için yaşayın. İnsanların yaşam haklarına ve Cumhuriyet’e saygılı olun.
Etnik ve dinî bölücülük yapmadan insanları sadece “iyi” ve “kötü” olarak ayırıp hayatınıza devam edin.
Son olarak da ricam, bir sonraki turnuvada Atakan abinizi vurmayın. Saygı ve Sevgilerimle…"
Etkinlik, Osmaniye'de e-sporun gelişmesi ve gençlerin sosyalleşmesi açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Yorum Yazın