160x600
05 Temmuz, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Başiskelede moloz atıklarına karşı konteyner dönemi başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başiskelede moloz atıklarına karşı konteyner dönemi başladı
Abone ol
Başiskele'de çevre Ve Görüntü Kirliliğine Neden Olan Moloz, Bağ-bahçe Atıkları Ve Iri Hacimli Atıklar, Randevulu Sistemle Toplanmaya Devam Ederken, Moloz Toplama Konteyneri Uygulaması Da Başlatıldı.

Başiskele’de çevre ve görüntü kirliliğine neden olan moloz, bağ-bahçe atıkları ve iri hacimli atıklar, randevulu sistemle toplanmaya devam ederken, moloz toplama konteyneri uygulaması da başlatıldı.

Başiskele Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü, atık yönetimi konusunda ilçede çevre dostu çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Doğaya zarar veren ve kent estetiğini bozan moloz atıkları, randevulu sistem sayesinde daha hızlı ve etkili şekilde temizleniyor. Bunun yanında, daha büyük çaplı atıklar için artık moloz toplama konteyneri hizmeti de sunuluyor.

"Evinizi Yenilerken Evimizi Kirletmeyelim" sloganıyla yürütülen bu uygulama kapsamında vatandaşlar, 444 41 10 numaralı Çağrı Merkezi’ni arayarak randevu oluşturabiliyor. Belirli bir ücret karşılığında adreslerine bırakılan moloz konteyneri, tadilat sonrası dolduğunda belediye ekipleri tarafından vinçle alınarak çevreye zarar vermeden bertaraf ediliyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çalıntı araçla kaçarken dur ihtarına uymadı, jandarmaya ateş edip kendini vurduÖnceki Haber

Çalıntı araçla kaçarken dur ihtarına uym...

Orduda tersanedeki gemide yangınSonraki Haber

Orduda tersanedeki gemide yangın

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar