160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Başiskele Su Sporları Merkezi 19 Mayısta açılıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başiskele Su Sporları Merkezi 19 Mayısta açılıyor
Abone ol
Kocaeli'yi Su Sporlarında Daha Profesyonel Bir Konuma Taşıyacak Başiskele Su Sporları Eğitim Merkezi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı'nda Hizmete Açılacak.

Kocaeli’yi su sporlarında daha profesyonel bir konuma taşıyacak Başiskele Su Sporları Eğitim Merkezi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda hizmete açılacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı Başiskele Su Sporları Eğitim Merkezi toplam 2 bin 109 metrekarelik alanda hizmet verecek. Tesis içerisinde kapalı kürek ve kano kayıkhanesi, kapalı yelken kayıkhanesi, 4 soyunma odası, 7 kulüp odası, 1 kafeterya, 1 spor salonu, 2 mescit, 2 tuvalet ve 1 derslik bulunuyor. Tesiste kentte faaliyet gösteren su sporları kulüplerinin yanında Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü kano, kürek ve yelken branşlarında faaliyet gösterecek.

Başiskele Su Sporları Eğitim Merkezi’nde birçok yelken ve deniz küreği sporcusu tüm yıl boyunca çalışabileceği gibi yurt dışından kamp için gelecek sporcular ile birlikte antrenman yapma fırsatına da sahip olacak.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kahta Belediyesi hizmet kalitesini artırmak için filosuna 2 yeni araç eklediÖnceki Haber

Kahta Belediyesi hizmet kalitesini artır...

Diyadinde miniklere ortak doğum günü sürpriziSonraki Haber

Diyadinde miniklere ortak doğum günü sür...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar