18 Eylül 2026, Cuma
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Barış Alper Yılmazın, Süper Ligde dalya heyecanı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Barış Alper Yılmazın, Süper Ligde dalya heyecanı
Abone ol
Galatasaraylı Futbolcu Barış Alper Yılmaz, Gaziantep Fk Karşısında Görev Alması Durumunda Trendyol Süper Lig'de 100. Maçına çıkacak.

Galatasaraylı futbolcu Barış Alper Yılmaz, Gaziantep FK karşısında görev alması durumunda Trendyol Süper Lig’de 100. maçına çıkacak.

Trendyol Süper Lig’in 22. haftasında Galatasaray yarın deplasmanda Gaziantep FK ile karşılaşacak. Bu müsabakanın sarı-kırmızlı futbolcu Barış Alper Yılmaz için ayrı bir önemi olacak. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Gaziantep mücadelesinde Barış Alper Yılmaz’a görev vermesi halinde 24 yaşındaki futbolcu Süper Lig’de ’dalya’ diyecek.

Galatasaray’da 4. sezonunu geçiren Barış Alper Yılmaz, Süper Lig’de oynadığı 99 müsabakada 20 gol sevinci yaşadı. Kariyerinin en golcü sezonunu geçiren milli futbolcu, bu gollerin 10’unu ise bu sezon kaydetti.

Barış Alper Yılmaz, Galatasaray’da toplamda da 139 resmi karşılaşmada görev aldı.

9 Temmuz 2021 yılında 1. Lig ekiplerinden Ankara Keçiörengücü’nden transfer olan 24 yaşındaki futbolcu, sarı-kırmızılılarda başarılı performans sergilerken, milli takımın da önemli oyuncularından oldu.

Barış Alper Yılmaz, Galatasaray ile Süper Lig’de 2 şampiyonluk yaşarken, 1 kez de TFF Süper Kupa’yı kazandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurtta asker eğlencesinde gençler birbirine girdi: O anlar kamerada Önceki Haber

Esenyurtta asker eğlencesinde gençler bi...

Mangal tutuştururken yanan da geliyor, yangından etkilenen de Sonraki Haber

Mangal tutuştururken yanan da geliyor, y...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar