160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Bandırmada su kesintisi cuma namazı öncesi zorladı: Vatandaşlar market sularıyla abdest aldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bandırmada su kesintisi cuma namazı öncesi zorladı: Vatandaşlar market sularıyla abdest aldı
Abone ol
Gönen Barajı Ile Bandırma Içme Suyu Arıtma Tesisi Arasındaki Hat üzerinde Yapılan çalışmalar Nedeniyle, şehir Genelinde Su Kesintisi Uygulandı.

Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi (BASKİ), Bandırma’da içme suyu temininde kullanılan bin 400’lük ana isale hattında bakım çalışması başlattı. Gönen Barajı ile Bandırma İçme Suyu Arıtma Tesisi arasındaki hat üzerinde yapılan çalışmalar nedeniyle, şehir genelinde su kesintisi uygulandı. Kesintinin 20 merkez ve 16 kırsal mahalleyi etkileyeceği, 7 Eylül Pazar günü saat 05.00 itibarıyla sona ereceği bildirildi.

Su kesintisi cuma namazına denk gelince vatandaşlar camilerde zorluk yaşadı. Bandırma’daki birçok caminin şadırvanında su akmadığını gören cemaat, abdest almak için alternatif yollar aradı. Bu süreçte Bandırma’nın simgelerinden biri olan tarihi Haydar Çavuş Çeşmesi, vatandaşların uğrak noktası oldu. Aynı zamanda da, bazı vatandaşlar ise market sularından abdest almak istedi.

Cuma namazını kılmak için birçok kişi çeşme başında sıraya girerek abdest aldı. Tarihi çeşmede oluşan yoğunluk dikkat çekerken, vatandaşlar kesintiye hazırlıksız yakalanmanın sıkıntısını yaşadıklarını ifade etti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mahalleye su almaya gelen grup imamı darp etti Önceki Haber

Mahalleye su almaya gelen grup imamı dar...

Silopi Kaymakamı Partal, başarılı öğrencilere bisiklet hediye etti Sonraki Haber

Silopi Kaymakamı Partal, başarılı öğrenc...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar