160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Bandırmada 26 bin öğrenci karnelerini aldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bandırmada 26 bin öğrenci karnelerini aldı
Abone ol
Bandırma’da Karne Heyecanı, Kaymakam Aksakal öğrencilerle Buluştu

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde, 2024-2025 eğitim-öğretim yılının birinci döneminin sona ermesiyle karne töreni düzenlendi.

Esnaf ve Sanatkârlar Ortaokulu’nda gerçekleşen törende Kaymakam Aksakal’a, Kaymakam Refiki Coşkun Topuz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kutlu Aslan ve Şube Müdürü Burak Ata da eşlik etti.

Kaymakam Aksakal, ziyareti sırasında sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti, öğretmenlerden okulda yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgi aldı. Öğrencilere Liselere Geçiş Sınavı (LGS) için başarılar dileyen Aksakal, tatilin verimli geçmesi için çeşitli tavsiyelerde bulundu. Karnelerini Kaymakam Aksakal’ın elinden alan öğrenciler, büyük bir mutluluk yaşadı.

Aksakal “Öğrencilerimizin başarısı bizleri mutlu ediyor”

Karne töreninde konuşan Kaymakam Aksakal, Bandırma’da 26 bin 866 öğrenci ve 2 bin 265 öğretmenin yoğun bir dönemi geride bıraktığını belirtti. Aksakal, “Öğrencilerimizin başarısı bizleri mutlu ediyor. Ara tatilin hem dinlenme hem de kendini geliştirme açısından verimli geçmesini temenni ediyorum. Tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize sağlık ve mutluluk dolu bir tatil diliyorum” dedi.

Bandırma’da karne heyecanı, öğrenci ve veliler tarafından coşkuyla karşılanırken, Kaymakam Aksakal’ın sıcak ve samimi sohbeti törene renk kattı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bir Hayalim Var projesi ile minik yürekler Gençlik Merkezinde buluştuÖnceki Haber

Bir Hayalim Var projesi ile minik yürekl...

Malatyada 150 bin öğrenci karnelerini aldıSonraki Haber

Malatyada 150 bin öğrenci karnelerini al...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar