160x600
03 Temmuz, 2025, Perşembe
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ana girişi için 27 milyon liralık kapı ihalesi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ana girişi için 27 milyon liralık kapı ihalesi
Abone ol
Tasarruf Tedbirlerinin Gündemde Olduğu Bir Dönemde Balıkesir'de Bulunan Bandırma Onyedi Eylül üniversitesi, Ana Giriş Kapısı Ve çevre Düzenlemesi Için 27 Milyon Türk Lirası Harcayarak Eleştiri Oklarının Hedefi Oldu.

Tasarruf tedbirlerinin gündemde olduğu bir dönemde Balıkesir’de bulunan Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, ana giriş kapısı ve çevre düzenlemesi için 27 milyon Türk lirası harcayarak eleştiri oklarının hedefi oldu.

Edinilen bilgiye göre, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, 19 Eylül 2024’te “Merkez Yerleşke Ana Giriş Kapısı ve Çevre Düzenleme Yapılması İşi” adı altında bir ihale düzenledi. Kamu İhale Bülteni ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesinin internet sitesinde yer alan ihale bilgilerine göre, ihale sonucunda 14 Ekim’de Bena Mühendislik Limited Şirketi ile yaklaşık 27 milyon TL’lik sözleşme imzalandı.

Kamu kaynaklarının, eğitim ve araştırma gibi öncelikli alanlar yerine, üniversitenin ana kapısı gibi projelere ayrılması tepkilere neden oldu. Özellikle tasarruf çağrılarının yapıldığı bu dönemde, söz konusu harcamanın aciliyeti ve gerekliliği kamuoyunda tartışmaya yol açtı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Muğla EAHta yoğun bakım hemşirelik sertifika eğitimiÖnceki Haber

Muğla EAHta yoğun bakım hemşirelik serti...

Başkan Bozbeyden taksicilerin sorunlarına çözümSonraki Haber

Başkan Bozbeyden taksicilerin sorunların...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar