160x600
24 November, 2025, Monday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Balkondan rastgele ateş açan şahsı emniyet müdürü ikna etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Balkondan rastgele ateş açan şahsı emniyet müdürü ikna etti
Abone ol
NEVŞEHİR'DE İDDİAYA GÖRE ÇOCUKLARINI GÖRMEK İÇİN EVE GELEN VE GÖREMEYİNCE ETRAFA RASTGELE ATEŞ AÇAN ŞAHSI, NEVŞEHİR İL EMNİYET MÜDÜRÜ ALİ LOĞOĞLU İKNA ETTİ.

Nevşehir’de iddiaya göre çocuklarını görmek için eve gelen ve göremeyince etrafa rastgele ateş açan şahsı, Nevşehir İl Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu ikna etti.


Edinilen bilgiye göre, Merkez Herikli Mahallesi Mustafa Parmaksız Caddesi üzerinde meydana gelen olayda evden uzaklaştırma kararı olduğu öğrenilen İlhan A., çocuklarını görmek için eve eve geldi. Geldiği evde çocuklarını göremeyen İlhan A., önce dışarı çıktı. Burada etrafa bağırıp çağıran İlhan A., daha sonra eve girdi. Çocuklarını görmek istediğini belirterek, elindeki tüfekle etrafa rastgele açan şahsı görenler, durumu ihbar etti. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekipleri, balkona çıkarak etrafa rastgele ateş açan İlhan A.’yı ikna etmek için çalıştı.



Emniyet müdürü ikna etti


Olay yerine gelen Nevşehir İl Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu, bir süre şahıs ile görüştü. İlhan A.’yı ikna eden Loğoğlu evden çıkardığı şahsı makam aracına bindirerek, olay yerinden ayrıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aktaş yeniden doğuyor Önceki Haber

Aktaş yeniden doğuyor

Yürüyerek geldi, ayakkabıları ve bisikleti çalarak kaçtı Sonraki Haber

Yürüyerek geldi, ayakkabıları ve bisikle...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar