160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Balıkesirde sazlık yangını 995 haneli siteyi duman altından bıraktı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Balıkesirde sazlık yangını 995 haneli siteyi duman altından bıraktı
Abone ol
Sazlık Yangını

Balıkessir’in Burhaniye ilçesinde, Ali Çetinkaya Mahallesinde çıkan sazlık yangınında 995 haneli İmko Tatil Sitesini duman atında kaldı. Alevler, evlere sıçramadan söndürüldü.

Ali Çetinkaya Mahallesindeki İmko Tatil Sitesinde çocukların oyun oynarken çöplük alanda çıkardığı yangın sazlık alana sıçradı. Rüzgarın da etkisi ile kısa sürede büyüyen yangın 995 haneli İmko Tatil Sitesini duman altında bırakırken, itfaiye ekiplerinin gayreti ile evlere sıçramadan söndürüldü.

Sokaklara dökülen vatandaşlar, duman altında çalışmaları izlerken itfaiye ekiplerine de yardımcı oldu. Yangının çöplük alanda başladığını anlatan Ali Çetinkaya Mahalle muhtarı Okan Seçen, "Mahallemizin çöplük alanında çocukların hatasından dolayı çıkan yangın itfaiye ekiplerinin çok şükür zamanında müdahalesiyle evlere sıçramadan önü hemen hemen şu anda alınmış durumda. Bu esnada emeği geçen bütün arkadaşlara çok teşekkür ederiz. Gerekli bütün tedbirler alındı. Şu anda kontrol altında" diye konuştu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tavşanlı Çukurköy Mahallesinde anlamlı program Önceki Haber

Tavşanlı Çukurköy Mahallesinde anlamlı p...

Ağrı Dağı zirvesine 3  Kütahyalı tırmandı Sonraki Haber

Ağrı Dağı zirvesine 3 Kütahyalı tırmand...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar