160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Balıkesir yerel medyasına dron kullanım eğitimi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Balıkesir yerel medyasına dron kullanım eğitimi
Abone ol
Balıkesir Yerel Medya Mensuplarına Dron Kullanım Eğitimi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Çanakkale Bölge Müdürlüğü tarafından, 11-14 Kasım tarihlerinde Balıkesir’de düzenlenen Yeni Medya Teknikleri Eğitimleri kapsamındaki İnsansız Hava Aracı (İHA) Eğitimi tamamlandı.

Yeni Medya Teknikleri alanında bir dizi etkinlik planlayan Çanakkale Bölge Müdürlüğü, başlangıcı İHA eğitimi ile yaptı. Haber takibinde büyük önem taşıyan dron kullanımına dair düzenlenen eğitim programı, Balıkesir’de faaliyet gösteren yerel medya mensuplarından yoğun ilgi gördü.

Eğitimler vesilesi ile yerel medya mensupları ile bir araya gelen İletişim Başkanlığı Çanakkale Bölge Müdürü Tuncay Güven, etkinlikte emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür etti. Güven, Yeni Medya Teknikleri Eğitimlerinin yanı sıra medya mensuplarına yönelik birçok etkinliği daha hayata geçirmeyi planladıklarını belirtti.

Teorik ve pratik eğitimleri başarı ile tamamlayan katılımcılar, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü onaylı İnsansız Hava Aracı (İHA) 1 Ticari Pilot Sertifikası’na sahip oldu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BUÜ, ISO 27001 BGYS belgesi aldıÖnceki Haber

BUÜ, ISO 27001 BGYS belgesi aldı

Yetim çocuklar Gaziantep Doğal Yaşam Parkını gezdiSonraki Haber

Yetim çocuklar Gaziantep Doğal Yaşam Par...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar