160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Balıkesir Üniversitesinden ÖZGE projesine güçlü destek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Balıkesir Üniversitesinden ÖZGE projesine güçlü destek
Abone ol
Yükseköğretim Kurulu Ile Içişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü Arasında 1 Kasım 2022 Tarihinde Imzalanan Işbirliği Protokolü Kapsamında Hayata Geçirilmesi Hedeflenen "özel Güvenlik Eğitimlerini Geliştirme Ve Alan Branş Eğitimleri Projesi’nde (özge)" önemli Bir Aşama Geçilmiş Oldu.

Türkiye’de özel güvenlik eğitimlerini daha ileriye taşımak amacıyla yürütülen ÖZGE Projesi, İzmir Seferihisar Polis Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen kritik çalıştayla yeni bir aşamaya ulaştı.

28-30 Mayıs tarihlerinde düzenlenen "Özel Güvenlik Meslek Yüksekokulları ve Özel Güvenlik Sınavları Soru Hazırlama ve Değerlendirme" başlıklı çalıştayda, Balıkesir Üniversitesi’ni Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölüm Başkanı Dr. Hasan Boztürk temsil etti.

Türkiye’nin dört bir yanından 50 üniversite temsilcisinin bir araya geldiği etkinlikte, özel güvenlik sektörünün gelişimi ve eğitim süreçlerinin iyileştirilmesi için önemli görüşler sunuldu. Alınan kararlar ve öneriler, Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı ile YÖK tarafından değerlendirilecek ve projenin daha güçlü bir yapıya kavuşmasına katkı sağlayacak.

Dr. Hasan Boztürk, özel güvenlik sektörünün büyüyen bir alan olduğunu vurgulayarak, "Bu çalıştay, alanın profesyonelleşmesi ve nitelikli eleman yetiştirilmesi açısından büyük bir fırsat. ÖZGE Projesi, ülkemizin güvenlik hizmetlerine yeni bir soluk getirecek" dedi.

Özel güvenlik hizmetlerinde kaliteyi artırmayı hedefleyen ÖZGE Projesi, üniversitelerin güçlü iş birliğiyle geleceğe sağlam adımlarla ilerliyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tekirdağda kirazda kalite yükseldi: 3 bin ton rekolte beklentisi Önceki Haber

Tekirdağda kirazda kalite yükseldi: 3 bi...

AK Parti Grubu, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday çıkarmayacak Sonraki Haber

AK Parti Grubu, Manisa Büyükşehir Beledi...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar