160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Balık avında elektrik akımına kapılan çocuk hayatını kaybetti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Balık avında elektrik akımına kapılan çocuk hayatını kaybetti
Abone ol
AYDIN'IN KARPUZLU İLÇESİNDE BABASI VE DEDESİYLE BALIK AVLAMAK İÇİN GİTTİĞİ BALIK AVINDA BABASININ ÇAYA VERDİĞİ ELEKTRİK AKIMINA KAPILAN EREN YILDIZ (14) AĞIR YARALI OLARAK KALDIRILDIĞI ÇİNE DEVLET HASTANESİ'NDE HAYATINI KAYBETTİ.

Aydın’ın Karpuzlu ilçesinde babası ve dedesiyle balık avlamak için gittiği balık avında iddiaya göre babasının suya verdiği elektrik akımına kapılan Eren Yıldız (14) ağır yaralı olarak kaldırıldığı Çine Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti.



Olay, 19 Haziran Pazar günü öğle saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Eren Yıldız babası H. Y. ve dedesi S. Y. ile balık avına gitti. Baba H.Y., iddiaya göre çayın çevresinde bulunan ve arazi sulaması için kullanılan elektrik panosundan kablo uzatarak çaya elektrik akımı verdi. Durumdan habersiz olan Eren Yıldız serinlemek için çaya girince bir anda akıma kapıldı. Oğlunun suda çırpındığını fark eden baba Yıldız, elektrik akımını keserek oğlunu sudan çıkarttı. Babası ve dedesi tarafından ağır yaralı olarak Çine Devlet Hastanesi’ne kaldırılan genç tedavi altına alındı. Doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayan Yıldız hayatını kaybetti. Yıldız’ın ölüm haberini alan babası ve dedesi hastanede sinir krizi geçirirken, jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
La Casa De Papelli çiftetelliÖnceki Haber

La Casa De Papelli çiftetelli

Görevi başında kalp krizi sonucu hayatını kaybeden güvenlikçiye son görevSonraki Haber

Görevi başında kalp krizi sonucu hayatın...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar