160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Bakan Yerlikaya, Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu toplantısına katıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bakan Yerlikaya, Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu toplantısına katıldı
Abone ol
Içişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bugün Gerçekleştirilen Milli Dayanışma, Kardeşlik Ve Demokrasi Komisyonu’nun Ikinci Toplantısına Katıldı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu’nun ikinci toplantısına katıldı.

"Terörsüz Türkiye" hedefi doğrultusunda kurulan Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu’nun ikinci toplantısı bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde gerçekleştirildi. Komisyon’da sunum yapan Bakan Yerlikaya, toplantının ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, "Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu’nun kurulması, ’Terörsüz Türkiye’ hedefimiz yolunda atılmış tarihi bir adımdır. Meclisimizin çatısı altında yürütülecek bu çalışmalar sadece bugünün değil, gelecek nesillerin kaderine de yön verecek vicdani bir sorumluluk taşımaktadır" ifadelerini kullandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MHPli Durgun, Ardahanlıları Terörsüz Türkiye için Milli Birlik ve Dayanışma Buluşmaları toplantısına davet etti Önceki Haber

MHPli Durgun, Ardahanlıları Terörsüz Tür...

Kahramanmaraşta yıkımı yapılan binanın çökme anı kameraya yansıdı Sonraki Haber

Kahramanmaraşta yıkımı yapılan binanın ç...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar