160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Bakan Yardımcısı Duran, bayramda yaşlıları unutmadı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bakan Yardımcısı Duran, bayramda yaşlıları unutmadı
Abone ol
AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKAN YARDIMCISI RIDVAN DURAN, SAKARYA’NIN HENDEK İLÇESİNDE BULUNAN HUZUREVİNDE KALAN YAŞLILARIN BAYRAMINI KUTLADI. BURADA YAŞLILAR İLE YAKINDAN İLGİLENEN DURAN, YAŞLILARA ÇİÇEK DAĞITARAK MUTLULUKLARINA ORTAK OLDU.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Rıdvan Duran, Sakarya’nın Hendek ilçesinde bulunan huzurevinde kalan yaşlıların bayramını kutladı. Burada yaşlılar ile yakından ilgilenen Duran, yaşlılara çiçek dağıtarak mutluluklarına ortak oldu.


Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Rıdvan Duran, huzurevinde kalan yaşlıları Ramazan Bayramı’nda yalnız bırakmadı. Bayramlaşma programları için memleketi Sakarya’ya gelen Duran, Hendek ilçesinde bulunan Melek Nişancı Huzurevi’ni, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Esra Ceceli ve Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Ayşegül Yıldırım Kara ile ziyaret etti. Burada bocce adı verilen oyunu oynadığı yaşlılar ile güzel vakit geçiren Duran, vatandaşların bayramını kutlayarak çeşitli hediyeler verdi. Bakan Yardımcısı Duran’a huzurevinde kalan ve birçok ünlü sanatçıya beste yazan Alimoğlu isimli şair ise kendi yazdığı kitabı hediye etti. Buradaki ziyaretlerin ardından Duran, 24 saat çalışma esasına göre hizmet veren Alo 183 Acil Çağrı Merkezi’ndeki çalışanlarla bir araya geldi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Umuda yolculuk kamyon kasasında sona erdiÖnceki Haber

Umuda yolculuk kamyon kasasında sona erd...

Selden etkilenen çocuklara bayramlıkSonraki Haber

Selden etkilenen çocuklara bayramlık

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar