160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Bakan Yardımcı Varankla AVM konusunda fikir alışverişi yaptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bakan Yardımcı Varankla AVM konusunda fikir alışverişi yaptı
Abone ol
Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı Zirve Toplantısında çevre şehircilik Ve Iklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Fatma Varank Ile Bir Araya Geldi.

Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, kent merkezinde satışı yılan hikâyesine dönen "AVM Projesi" hakkında Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Fatma Varank ile fikir alışverişi yaptı.

Bilecik Belediyesi’ne ait olan alanda yer alan Seven Pasajı’nın yerine 2017 yapımına başlanan ve yıllardır bitmeyen "AVM Projesi" rüşvet olayı ile gündeme gelmiş, dönemin CHP’li Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin görevden alınmış, danışmanı iste tutuklanmıştı. Satış süreci adeta yılan hikayesine dönen AVM, 2 kere ihaleye çıkmış, bir sonuç alınamamıştı.

Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenen ’Zirve Toplantısı’nda Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Fatma Varank ile bir araya geldi. Bilecik için yaptığı çalışmaları, projeleri detaylı bir şekilde anlatan Başkan Subaşı, Bakan Yardımcısı Varank’a AVM konusu anlattı. Subaşı Bilecik için önemli olan bu proje hakkında ikili fikir alışverişi yaparak, burada izlenilmesi yol hakkında Bakan Yardımcısı Varank’tan çözüm istedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Görele Çömlekçi Yolu için TBMMde destek arayışı Önceki Haber

Görele Çömlekçi Yolu için TBMMde destek...

Bilecikte çöp krizi kapıda Sonraki Haber

Bilecikte çöp krizi kapıda

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar