160x600
01 Temmuz, 2025, Salı
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Bakan Kasapoğlu, Kütahyalı gençlerle canlı bağlantıyla bir araya geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bakan Kasapoğlu, Kütahyalı gençlerle canlı bağlantıyla bir araya geldi
Abone ol
GENÇLİK VE SPOR BAKANI MEHMET MUHARREM KASAPOĞLU, AK PARTİ KÜTAHYA İL GENÇLİK KOLLARI BAŞKANLIĞI YENİ SEÇMEN BİRİM BAŞKANLIĞI TARAFINDAN ORGANİZE EDİLEN VE 44 TAKIMIN YER ALDIĞI LİSELER ARASI FUTBOL TURNUVASININ TANITIM VE KURA ÇEKİM TÖRENİNE CANLI BAĞLANTI İLE KATILDI.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, AK Parti Kütahya İl Gençlik Kolları Başkanlığı Yeni Seçmen Birim Başkanlığı tarafından organize edilen ve 44 takımın yer aldığı liseler arası futbol turnuvasının tanıtım ve kura çekim törenine canlı bağlantı ile katıldı.


Organizasyon için AK Parti Kütahya İl Gençlik Kolları Başkanı Usame Doğan ve AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay’a teşekkür eden Bakan Kasapoğlu, turnuvaya katılan tüm takım ve sporculara başarılar diledi. Bakan Kasapoğlu, "Bir süre önce Kütahya’daydım. Verimli bir Kütahya ziyareti olmuştu. İnşallah en kısa sürede tekrar Kütahya’ya geleceğim" dedi.


Tunuvaya yoğun bir katılım olduğunu kaydeden AK Parti Kütahya İl Gençlik Kolları Başkanı Usame Doğan ise "Bir ülkenin gençleri ne kadar heyecanlı ve dinç ise, o ülke o kadar güçlüdür. Cumhurbaşkanımız Türkiye yüz yılından bahsediyor. Cumhurbaşkanımız ’Bu asır bu çağ bizim olacak’ diyor. Bunun altını siz gençlerimiz dolduracak" diye konuştu.


AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay da Türkiye’nin zor günlerden geçerek bugünlere geldiğini ifade ederek, "Salondaki birlik ve beraberliğimiz bizim için çok değerli. Gençlere daha yararlı faaliyetlerde bulundurmak için bir araya gelmek bizim için değerli" şeklinde konuştu.


400 lise öğrencisinden oluşan 44 takım, 1,5 ay sürecek olan halı saha turnuvasında ter dönecek. Dereceye giren takımlara çeşitli ödüllerin verileceği turnuvanın kura çekimi de heyecana neden oldu.


Belediye Kütahyaspor’lu futbolcuların da katıldığı etkinlikte yaş günü olan 10 öğrenciye, AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay ve AK Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanı İsmail Çağlar Bayırcı, İl Gençlik ve Spor Müdürü Tahir Emre Can ve AK Parti Kütahya İl Gençlik Kolları Başkanı Usame Doğan tarafından hediye takdim edildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
THY Euroleague: A. Efes: 82 - Olympiakos: 71Önceki Haber

THY Euroleague: A. Efes: 82 - Olympiakos...

Malatyada feci kaza: Komiser yardımcısı öldü, oğlu yaralandıSonraki Haber

Malatyada feci kaza: Komiser yardımcısı...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar