29 Nisan, 2024, Pazartesi
DOLAR32.3879
EURO34.8232
ALTIN2441.8

Bakan Kasaboğlu Osmaniye’de bir dizi açılışlar yaptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bakan Kasaboğlu Osmaniye’de bir dizi açılışlar yaptı
Abone ol
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasaboğlu Osmaniye ziyareti sırasında bir dizi açılışlar gerçekleştirdi.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasaboğlu Osmaniye ziyareti sırasında bir dizi açılışlar gerçekleştirdi.

Bakan Kasaboğlu Osmaniye ziyareti sırasında ilk durağı Ak Parti İl binası oldu. Burada İl Başkanı Seydi Gülsoy ve partililer tarafından karşılanan Bakan Kasaboğlu’nun ikinci durağı Osmaniye Belediye Başkanlığı oldu.

BELEDİYE BAŞKANLIĞI ZİYARETİ

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasaboğlu beraberinde Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Osmaniye milletvekilleri Mücahit Durmuşoğlu ve İsmail Kaya ve Ak Parti İl Başkanı Seydi Gülsoy ile birlikte  Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara’yı makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Kadir Kara ile bir araya gelen Bakan Kasapoğlu, ziyaretinde şeref defterin imzaladı. Başkan Kadir Kara, kentte yapılan yatırımlar ve devam eden projeler hakkında bilgi vererek, ziyaret anısına Bakan Kasapoğlu'na Karatepe kilimi hediye etti. Başkan Kara, nazik ziyaretleri için Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na teşekkür etti.

ÇOK AMAÇLI SPOR SALONU AÇILIŞI

Osmaniye Belediyesi ziyaretinin ardından Bakan Kasaboğlu, Çok amaçlı spor salonunun açılış törenine katıldı.

 Osmaniye çok amaçlı spor salonu açılışını yapan Bakan Kasaboğlu, açılışta yaptığı konuşmada; "Ülkemizin dört bir yanında inci tanesi gibi dizdiğimiz spor tesislerimiz var; futboluyla, voleyboluyla, basketboluyla havuzlarıyla, tenis kortlarıyla, atletizm pistleriyle.

Biz sporu birkaç branştan ibaret görmüyoruz. Amatörler Türk sporunun kalbidir diyoruz ve Ülkemizin dört bir yanında her daim amatör sporcularımızla birlikteyiz, imkanlarımızla, çalışmalarımızla, projelerimizle amatör sporcularımızın yanlarında olmaya devam edeceğiz."dedi.

ÇİM HOKEYİ SAHA AÇILIŞI

Gençlik ve Spor Bakanı Kasaboğlu’nun  ikinci açılışı ise Çim Hokeyi sahası oldu. Açılışta konuşan Bakan Kasaboğlu; “Buradaki Çim Hokeyi Sahamızı hizmete alıyoruz. Biz sporu birkaç branştan ibaret görmüyoruz. Bu branşa gönül veren gençler bunun en somut ispatıdır.

Burada bulunan her bir sporcumuzu sporla ilgilendikleri için, spora gönül verdikleri için bu Ay Yıldızlı Şanlı Bayrağı dalgalandırma mücadelesinde en önde oldukları için gönülden tebrik ediyorum, teşekkür ediyorum. Futboluyla basketboluyla, yüzmesiyle güreşiyle, okçuluğuyla, jimnastiğiyle, atletizmiyle, hokeyiyle Devlet olarak, Hükümet olarak, Bakanlık olarak her bir branşın yanındayız.”dedi.

Çim Hokeyi sahasında incelemelerde de bulunan Bakan Kasaboğlu, sporculara malzeme dağıttı.

KIZ ÖĞRENCİ YURDU AÇILIŞI

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasaboğlu, Osmaniye Kıyıboyu Kız Öğrenci yurdunun açılışını öğrencilerle birlikte yaptı.

Açılış öncesi öğrencilerle bir araya gelip sohbet eden Bakan Kasaboğlu, açılış programında yaptığı konuşmada; “Osmaniye’de 1350 kişilik Kayıboyu Kız öğrenci Yurdumuzu hizmete alıyoruz. Türkiye'nin dört bir yanında 800'den fazla yurtla 850 Bin gencimize hizmet ediyoruz. Bu bir gurur tablosudur.

Osmaniye’mizde 5 Bine yakın öğrenci yurtlarımızda kalıyor. Biliyorsunuz az ileride erkek yurdumuzun inşaatı devam ediyor biraz sonra oraya geçeceğiz. 1250 kişilik yurdumuzu da orada inşallah en kısa sürede tamamlayıp gençlerimizin hizmetine sunacağız.”dedi.

OKÜ GENÇ  OFİSİ AÇILIŞI

Gençlik ve Spor Bakanı Kasaboğlu Osmaniye Korkut Ata Üniversite’ni ziyaret ederek burada da Genç Ofis açılışını gerçekleştirdi.

Bakan Kasaboğlu OKÜ Genç Ofis açılışında yaptığı konuşmada; "Az önce 1350 kapasiteli Kayıboyu Kız Yurdumuzu açtık. Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi gençlerine hizmet edecek. Onun öncesinde Çok Amaçlı spor Salonumuzu açtık. Şimdi de Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Genç Ofis açılışındayız.

Geçtiğimiz hafta Ankara Sincan'da 5 gençlik merkezi, hemen akabinde Karaman'da Kazım Karabekir Paşa Genç Ofis ve şimdi de hamdolsun Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Genç Ofis'ini açıyoruz. 500'e yakın gençlik merkezi,  347 Genç Ofis. Siz nerede talep ediyorsanız biz bunları birlikte birer birer açmaya ve birlikte sizlerin önderliğinde yönetmeye devam edeceğiz.

Lütfen buraları dolu dolu kullanın. Buraların içeriğini, buranın projelerini birlikte büyütelim, birlikte güçlendirelim. Sizler için yaşayan bir mekân olarak, hem arkadaşlık iklimi olarak buraları hem sayılarıyla, nitelikleriyle güçlendirmek de hepimizin görevi olsun. Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi için, burada bulunan birbirinden değerli genç arkadaşlarım için hayırlı olsun."dedi.

VALİLİK ZİYARETİ

Gençlik ve Spor Bakanı DR. Mehmet Muharrem Kasaboğlu açılışlarının ardından, beraberinde Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu ve İsmail Kaya, Belediye Başkanı Kadir Kara ve Ak Parti İl Başkanı Seydi Gülsoy ile birlikte  Valiliği ziyaret etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muhammet Kasaboğlu’nu Valilik ziyareti sırasında Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve Vali Yardımcıları tarafından karşılandı.

Valilik Şeref defterini imzalayan Bakan Kasaboğlu’na, daha sonra Valilik makamında Vali Dr. Erdinç Yılmaz ile bir süre görüştü. Vali Yılmaz görüşme sonunda Bakan Kasaboğlu’na brifing sunarak, Osmaniye ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Bakan Kasaboğlu Valilik ziyaretinin ardından Osmaniye’den ayrıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Eyüpsultanda Kariyer Günü başlıyorÖnceki Haber

Eyüpsultanda Kariyer Günü başlıyor

Perre Antik Kentteki kazılara kış molasıSonraki Haber

Perre Antik Kentteki kazılara kış molası

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar