160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Bakan Göktaş ve Başkan Öntürk, Hataylı Kadınlarla Bir Araya Geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bakan Göktaş ve Başkan Öntürk, Hataylı Kadınlarla Bir Araya Geldi
Abone ol
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, Hatay’da depremzede kadınlarla bir araya gelerek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Türkiye Yüzyılı Kardeşlik İftarı programında birlik ve dayanışma vurgusu yapıldı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü Hatay’daki depremzede kadınlarla birlikte kutladı.

AK Parti Kadın Kolları İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Türkiye Yüzyılı Kardeşlik İftarı, Antakya Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

Programa, Bakan Göktaş ve Başkan Öntürk’ün yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Yayman, AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Tuğba Işık Ercan, milletvekilleri, il başkanları ve çok sayıda Hataylı kadın katıldı.

İftar programında konuşan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, deprem sürecinde kadınların gösterdiği dayanıklılığa vurgu yaparak, “6 Şubat’ın en büyük yükünü kadınlar çekti.

Acılarınızla baş ederken, aynı zamanda ailenizi korumak ve toparlamak için mücadele ettiniz. Sizlerin emeği ve fedakârlığı sayesinde Hatay’ı yeniden ayağa kaldıracağız” dedi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Hatay’da bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, “Bu anlamlı buluşma, birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu pekiştiriyor.

Aynı sofrayı paylaşmak, kardeşliğin sınır tanımadığını gösteriyor” ifadelerini kullandı.

AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Tuğba Işık Ercan ve AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Fatma Gül Çalım, kadınların toplumdaki rolüne dikkat çekerek, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Çalım, “Kadın kolları olarak değerlerimizi yaşatmak ve toplumun her kesimine dokunmak için çalışıyoruz” dedi.

Programda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Yayman, AK Parti’nin seçim başarılarında kadınların büyük rolü olduğunu belirterek, “AK Parti milletin partisi olarak kuruldu ve 23 yıldır seçimlerde büyük başarılar elde etti.

Bu zaferlerin arkasındaki en büyük güç kadınlarımızdır” dedi.

İftar programında kadınların istihdamı, eğitimi ve sosyal hayata katılımı konularında desteklerin süreceği vurgulandı.

Hatay’ın yeniden inşa sürecinde kadınların güçlü bir şekilde yer alması için projelerin devam edeceği belirtildi.

Hataylı kadınlarla dayanışma içinde gerçekleştirilen bu anlamlı buluşma, Türkiye Yüzyılı Kardeşlik İftarı programı ile taçlandırıldı.

Örgü İpliği
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yüksekovada korkutan yangınÖnceki Haber

Yüksekovada korkutan yangın

Bursa Büyükşehir bağımlılık ve iyileşme sempozyumunda yerini aldıSonraki Haber

Bursa Büyükşehir bağımlılık ve iyileşme...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar