160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Bakan Çavuşoğlu, AGİT Genel Sekreteri Schmid ile görüştü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bakan Çavuşoğlu, AGİT Genel Sekreteri Schmid ile görüştü
Abone ol
DIŞİŞLERİ BAKANI MEVLÜT ÇAVUŞOĞLU, AVRUPA GÜVENLİK VE İŞBİRLİĞİ TEŞKİLATI (AGİT) BAKANLAR KONSEYİ’NE KATILMAK ÜZERE GELDİĞİ POLONYA'DA AGİT GENEL SEKRETERİ HELGA MARİA SCHMİD İLE BİR ARAYA GELDİ.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı (AGİT) Bakanlar Konseyi’ne katılmak üzere geldiği Polonya’da AGİT Genel Sekreteri Helga Maria Schmid ile bir araya geldi.



Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı (AGİT) Bakanlar Konseyi’ne katılmak üzere geldiği Polonya’nın Lodz kentindeki temaslarına başladı. Bakan Çavuşoğlu, Bakanlar Konseyi toplantısı öncesi AGİT Genel Sekreteri Helga Maria Schmid ile görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede, Ukrayna’daki barış ve arabuluculuk çabaları ile bölgesel gelişmeler ele alındı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Firari FETÖcü dolabın içinden çıktıÖnceki Haber

Firari FETÖcü dolabın içinden çıktı

Gaziantepte silahlı kavga: 5 yaralıSonraki Haber

Gaziantepte silahlı kavga: 5 yaralı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar