160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Bahçesaray, tayini çıkan Kaymakam Kundakçıyı gözyaşlarıyla uğurladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bahçesaray, tayini çıkan Kaymakam Kundakçıyı gözyaşlarıyla uğurladı
Abone ol
VAN’IN BAHÇESARAY HALKI, TAYİNİ ELAZIĞ’A ÇIKAN KAYMAKAM ÖMER TUĞRUL KUNDAKÇI’YI GÖZYAŞLARI İÇERİSİNDE UĞURLADI.

Van’ın Bahçesaray ilçesinde halk, Elazığ’a tayini çıkan Kaymakam Ömer Tuğrul Kundakçı’yı gözyaşları içerisinde uğurladı.


Bahçesaray halkı, son kararnamede tayini Elazığ’ın Baskil ilçesine çıkan Kaymakam Ömer Tuğrul Kundakçı için bir veda programı düzenledi. Bahçesaray çay bahçesinde düzenlenen programda gözyaşları adeta sel oldu. İlçede 1 yıl görev yapmasına rağmen eğitim başta olmak üzere her alanda yaptığı hizmetlerle ilçe halkının gönlünde taht kuran Kaymakam Kundakçı, halkın gözyaşları içerisinde uğurlandı.


Burada kısa bir konuşma yapan Kaymakam Kundakçı, ilçe halkının gösterdiği sevginin çok anlamlı olduğunu ifade ederek, herkese teşekkür etti.


AK Parti İlçe Başkanı Cumali Sabırlı da yaptığı kısa konuşmasında, ilçeye yaptığı hizmetlerden dolayı Kaymakam Kundakçı’ya teşekkür ederek, yeni görev yerinde başarılar diledi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ÖNDER İmam Hatipliler Derneği üyelerinden şarkıcı Gülşen’e tepki Önceki Haber

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği üyelerinde...

Gürsunun camileri güzelleşiyor Sonraki Haber

Gürsunun camileri güzelleşiyor

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar