19 Mayıs, 2024, Pazar
DOLAR32.2053
EURO35.1156
ALTIN2500.6

Bahçelievler E-spor Akademi başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bahçelievler E-spor Akademi başladı
Abone ol
BAHÇELİEVLER BELEDİYESİ’NİN GENÇLERİN E-SPOR ETKİNLİKLERİNE DAHA ETKİN KATILMASI AMACIYLA BAŞLATTIĞI E-SPOR AKADEMİSİNDE PROFESYONEL EĞİTİMLERE GEÇECEK GENÇLERİN BELİRLENECEĞİ VALORANT TURNUVASI BAŞLADI.

Bahçelievler Belediyesi’nin gençlerin E-spor etkinliklerine daha etkin katılması amacıyla başlattığı E-spor akademisinde profesyonel eğitimlere geçecek gençlerin belirleneceği Valorant turnuvası başladı. 29 Ağustos’ta E-spor Farkındalık ve Okuryazarlığı Semineri ile başlatılan süreçte profesyonel eğitim aşamasına gelindi.


Bahçelievler Belediyesi tarafından düzenlenen E-spor etkinliklerine gençler yoğun ilgi gösterdi. Daha etkin katılım olması amacıyla başlatılan E-spor akademisinde, profesyonel eğitimlere geçecek gençlerin belirleneceği Valorant turnuvası başladı. 29 Ağustos’ta E-spor Farkındalık ve Okuryazarlığı Semineri ile başlatılan süreçte profesyonel eğitim aşamasına gelindi. Türkiye E-spor Federasyonu (TESFED) Yönetim Kurulu Üyesi Yasin Nuri Çakır, Uluslararası E-Spor Koçu ve TESFED Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Nova Yılmaz, E-Spor Valorant Koçu Özgür Şentürk’ün destekleriyle düzenlenen turnuvada E-spor akademisi üyesi gençler kıyasıya rekabet etti. 24 Eylül’de başlayacak ve 5 hafta sürecek olan profesyonel eğitimlerde yayıncılık, koçluk ve oyunculuk olmak üzere alanında uzman koçlar ve yayıncılar eşliğinde eğitimler devam edecek.



“E-spor’un ülkemizde hak ettiği konuma gelebilmesi için elimizden geleni yapıyoruz”


Bahçelievler Siyavuşpaşa Spor Kompleksi’nde düzenlenen final turnuvasına katılan Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, “E-sporun ülkemizde hak ettiği konuma gelebilmesi için Bahçelievler olarak elimizden geleni yapıyoruz. Bahçelievler Belediyesi olarak E-spor yapacak gençlerimize her türlü imkânı sağlamaya çalışıyoruz. Bugün burada profesyonel eğitime başlayan tüm gençlerimize başarılar diliyorum” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kütahyada hastane hizmetleri masaya yatırıldıÖnceki Haber

Kütahyada hastane hizmetleri masaya yatı...

Yaklaşan kış ayları nedeniyle turşuluk ürünler pazardaki yerini aldıSonraki Haber

Yaklaşan kış ayları nedeniyle turşuluk ü...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar