160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Bahçeli: "İstanbul'un makus tarihi Cumhur ile değişecek"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bahçeli: "İstanbul'un makus tarihi Cumhur ile değişecek"
Abone ol
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Bahçeli, terör saldırılarına karşı sert bir tepki gösterirken, Türkiye'nin geleceği için "huzur hattı" kurulması gerektiğini vurguladı.

Ayrıca ABD'yi teröre destek sağlamakla suçlayarak, "ABD sözde müttefik ama Türkiye'ye yapmadığı kötülük kalmamıştır.

ABD'yi sorgulamak demek terörü sorgulamak demektir." şeklinde konuştu.

Bahçeli, yerel seçimlere ilişkin de mesajlar verdi. İstanbul'un 31 Mart'ta muradına erişeceğini ifade eden Bahçeli, büyüklük taslayanlardan kurtuluşun bu tarihte gerçekleşeceğini belirtti.

Konuşmasının satır başları arasında yer alan önemli noktalar şu şekilde:

“Mevsimlik belediye başkanlığı yapan, her taşın altında çıkan şahsa İstanbullu kardeşlerimin yapacağı Saraçhane'den yollamaktır.

Bir daha da İstanbullunun yıllarını çalmaya cesaret etmemelidir. Diğer şehirlerin de makus tarihi Cumhur ile değişecektir.

Vatanımızın her köşesinde milletimiz ile buluşacağız. Yerel yönetimlerdeki ölü toprağını kaldırıp fetret devrine son vereceğiz.

AB ve ABD merkezli düşünce akımlarının sorgulanması batı paradigmasını da tartışmaya açmaktadır. İnsanlık buhrandadır.

İsmini zikretmekten utandığım utanç adasında reşit olmayan kız çocuklarına karşı muameleleri skandal ve barbarlıktır.

Bu karanlık tabloyu medeniyet diye yutturmaya kalkmak aklın inkarıdır. Batı'nın saçtığı virüsler diğer ülkelere de bulaşmakta.

ABD ve İngiltere'nin Yemen'e saldırması sadece mazlumların değil insanlık onurunun hiçe sayılmasıdır. En yoksul ülkelere saldırmak, suçsuzlara füzelerle vurmak vandallıktır.

ABD'nin gittikçe irtifa kaybettiği açıktır. İsrail ve ABD akıttığı kanların hesabını mutlaka verecektir. Amerikalılar ABD'ye sahip çıkmalı, böyle gelse de böyle gitmeyeceğini görmeliler.

Kan dökerek, can alarak varlığını sürdüren bir devlet görülmemiştir tarihte. ABD sözde müttefik ama yapmadığı kötülük kalmamıştır. ABD'yi sorgulamak demek terörü sorgulamak demektir.

Ekonomik krizde karşınıza çıkacak yüz bellidir. Kaosların arkasından yine aynı mihrak çıkacaktır. PKK, YPG sahipleri Brüksel Washington hattındadır.

Sabrımızın kalmadığını cümle aleme haykırıyoruz. Türkiye diriliş sürecine geçtikçe ya bir terör saldırısı ya da yaptırım tehdidi sükun etmektedir.

7 Ekim'de başlayan İsrail saldırılarında eş zamanlı olarak Türkiye'ye karşı terör kartı hayata sokulmuştur.

Terör örgütleri kullanılan stratejik senaryoların kirli yüzüdür. PKK bir sonuç değil vasıtadır. Amaç değil araçtır. Her devletin kullandığı uluslar üstü pazarlık aracı olarak şiddete başvurduğu ortadadır.

Teröristlerin imhası en üst seviyede sürdürülmüş, çok sayıda şehit verilmiştir.

Kürt kökenli kardeşlerimin terör örgütleri ile bağı olmamış bilakis terör örgütü en çok Kürt kardeşlerimizin kanını dökmüştür.

Terörle mücadelede güvenlik güçlerimizin yanında yer alan kahraman yöre halkını kutluyorum. Tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum.

Türkiye PKK ve bölücülüğün arkasındaki aktörleri görmesi ile tepkisini göstermiştir.

ABD'nin PKK ile ilişkisinin saklanacak yönü kalmamıştır. Devletimizin arşivi doğrulayacak belge ve bilgilerle doludur. MHP, söz dost denilen müttefikler tarafından altının oyulmasına sessiz kalmayacaktır.

Kahraman silahlı kuvvetlerimize inancımız tamdır. Hainlerin, demcilerin TBMM'de bulunmaları adalet ve hukuk garabeti, siyaset ayıbıdır. Hiçbir terörist, dağda, bayırda, belediyede, şehirde ve TBMM'de barınmamalı ve tutunmamalıdır.

Terörle mücadele bölücülüklerin sadece bir bölümüdür. Devlet gaflete düşmez, ihanete göz yummaz. Devlet meşru mücadelesinden asla taviz vermez.

Sınır ötesi güvenliği de temine muktedirdir. Güvenlik toplantısındaki kararlarını destekliyoruz. Türkiye'nin geleceği için huzur hattı kurulmalı ve bu hatta sinek bile sokulmamalıdır.

Sonu ne olursa olsun vatan savunması can pahasına yapılacaktır.

AYM Başkanı Zühtü, sen ve senin gibiler PKK hukukunun kafesindesiniz, biz istiklal hukukunun peşindeyiz. Atalay kararının da TBMM'de derhal okunmasını istiyoruz.

Bölücülükle mücadele stratejisi hazırlanmalıdır. Akıllardan çıkarılmasın ki milli birliğimizin tahrip edilmesine hiçbir hain gücü yetmeyecektir.

Verilecek toprağımız, çizilecek sınırımız, terk edilecek ilimiz yoktur. Cumhur İttifakı terörü bitirmeye yeminlidir.  

Şehitlerimize Allah'tan rahmet niyaz diliyorum. Şehitler ölmez, vatan bölünmez.”

Örgü İpliği
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Rade Kruniç Adanaspor maçında forma bekliyorÖnceki Haber

Rade Kruniç Adanaspor maçında forma bekl...

Milletvekili Özhandan tarımsal sulama ve barajlar ile ilgili açıklamaSonraki Haber

Milletvekili Özhandan tarımsal sulama ve...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar