
Osmaniye’nin Bahçe ilçesinde, çarşı merkezinde hayata geçirilmesi planlanan Kentsel Dönüşüm Projesi için ilk adım atıldı.

Osmaniye’nin Bahçe ilçesinde, çarşı merkezinde hayata geçirilmesi planlanan Kentsel Dönüşüm Projesi için ilk adım atıldı.
Bahçe Belediye Başkanı Zeynel Mete Kadıoğlu, proje kapsamında esnaflarla bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu.
Belediye tarafından yürütülen proje kapsamında, uzun yıllardır hizmet veren iş yerlerinin yerine modern ve estetik yapılar inşa edilmesi planlanıyor.
Yeni projeyle Belediye Binası, Kültür Merkezi ve Sosyal Tesisler ilçeye kazandırılacak.
Toplantıda esnafların görüşlerini dinleyen Başkan Kadıoğlu, projenin Bahçe ilçesinin geleceğine yön vereceğini belirterek şu açıklamalarda bulundu:
“İlçemizin yüzyılını şekillendirecek bu büyük dönüşüm projesiyle, Bahçe’yi daha modern, yaşanabilir ve estetik bir şehir haline getirmek için çalışıyoruz.
Yaklaşık yarım asırdır hizmet veren iş yerlerinin yerine, esnafımızın ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayacak çağdaş yapılar inşa edeceğiz.
Bu süreçte, esnaflarımızın görüş ve önerileri bizim için çok kıymetli.
Onlarla birlikte ilçemizin geleceğini planlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz.”
Başkan Kadıoğlu, toplantıya katılarak değerli fikirlerini paylaşan tüm esnaflara teşekkür etti.
Yorum Yazın