160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Bacakları şişip iltihaplanan kadın tedavi olmak istiyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bacakları şişip iltihaplanan kadın tedavi olmak istiyor
Abone ol
İZMİR’DE YAKLAŞIK 5 AY ÖNCE BACAKLARI ŞİŞEREK İLTİHAPLANAN 64 YAŞINDAKİ SALİHA GENİŞÇİLER, BAŞVURDUĞU HASTANELERİN KENDİSİNİ KABUL ETMEDİĞİNİ SÖYLEYEREK, BİR AN ÖNCE TEDAVİ EDİLMESİNİ İSTEDİ.

İzmir’de yaklaşık 5 ay önce bacakları şişerek iltihaplanan yaşlı kadın, bir an önce tedavi olmak istediğini belirtti.


İzmir’in Konak ilçesinde yaşayan 63 yaşındaki Saliha Genişçiler, bacaklarının yavaş yavaş şişmeye başladığını fark etti. Durumu çok önemsemediği için hastaneye başvurmayan Genişçiler’in bacakları yaklaşık 5 ay önce ise tamamen şişti ve iltihaplandı. Ağrıları ve şişlikleri nedeniyle kendi ihtiyaçlarını gidermekte zorlanan Genişçiler kızının evine yerleşirken, bir yandan da tedavi olmak için hastaneye başvurdu. Ancak Genişçiler’in iddiasına göre hastaneler, pandemi nedeniyle kadını kabul etmedi.


Saliha Genişçiler’in durumuyla ilgili konuşan hayırsever Berrin Güner, “Pandemi nedeniyle bu hastanın çoklu odalarda yatırılamayacağını söylediler. Özel hastanelerden destek almamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vanda gelin ve damada 5 milyon TLlik takı takıldı Önceki Haber

Vanda gelin ve damada 5 milyon TLlik tak...

Diyarbakırda kıraathaneye silahlı saldırı: 2 yaralı Sonraki Haber

Diyarbakırda kıraathaneye silahlı saldır...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar