160x600
01 Temmuz, 2025, Salı
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Aziziye Kaymakamı ve Belediye Başkanı depremin merkez üssüne gitti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aziziye Kaymakamı ve Belediye Başkanı depremin merkez üssüne gitti
Abone ol
Aziziye Kaymakamı Abdulkadir çelik Ve Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Depremin Merkez üssü Olan Eğerti Mahallesi’ne Giderek Incelemelerde Bulundu.

Erzurum’un Aziziye ilçesinde meydana gelen 4,6 büyüklüğündeki depremin merkezindeki yerleşim alanlarında herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı.

AFAD’ın verilerine göre; saat 10.41’de Aziziye’nin Eğerti Mahallesi merkezli deprem 7 kilometre derinlikte gerçekleşti. Depremde herhangi bir hasar ya da can kaybı yaşanmadı.

Aziziye Kaymakamı Abdulkadir Çelik ve Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, depremin merkez üssü olan Eğerti Mahallesi’ne giderek incelemelerde bulundu. Depremin en çok hissedildiği Eğerti ve Sorkunlu mahallelerinde AFAD diğer birimlerle birlikte durum tespiti yaptı.

Aziziye Belediye Başkanı Orhan, "Bu sabah Aziziye ilçemizde meydana gelen depremin merkez üssü Eğerti ve Sorkunlu’ya gittik. Hemşehrilerimizle bir araya geldik, geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Köyümüzde yığma ve kerpiç birkaç yapıdaki kısmi deformasyon dışında hamdolsun herhangi bir sorun yok. AFAD burada, Kaymakamlığımız burada, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğümüz burada, Aziziye Belediyemiz burada. Allah beterinden saklasın" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Minik eller yaz fidelerini Adabahçenin bereketli topraklarıyla buluşturduÖnceki Haber

Minik eller yaz fidelerini Adabahçenin b...

Hatayda trafik kazası: 1 ölü, 3 yaralıSonraki Haber

Hatayda trafik kazası: 1 ölü, 3 yaralı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar