160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Aydınlı çocuk yaz tatili için gittiği Denizlideki kazada hayatını kaybetti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aydınlı çocuk yaz tatili için gittiği Denizlideki kazada hayatını kaybetti
Abone ol
Aydın'da Yaşayan Ve Ailesi Ile Birlikte Yaz Tatilini Geçirmek Için Gittiği Denizli’nin Sarayköy Ilçesinde özel Bir şirkete Ait Hafriyat Kamyonun çarpması Sonucu Ağır Yaralanan 6 Yaşındaki çocuk, Kaldırıldığı Hastanede Hayatını Kaybetti.

Aydın’da yaşayan ve ailesi ile birlikte yaz tatilini geçirmek için gittiği Denizli’nin Sarayköy ilçesinde özel bir şirkete ait hafriyat kamyonun çarpması sonucu ağır yaralanan 6 yaşındaki çocuk, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kaza, Denizli’nin Sarayköy ilçesine bağlı Turan Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; yaz tatilini geçirmek üzere ailesiyle birlikte Aydın’dan Sarayköy’e gelen 6 yaşındaki İsmail Emir Gökkaya, kurs dönüşü camiden bisikletiyle evine giderken, özel bir şirkete ait hafriyat kamyonunun çarpması sonucu ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.

Yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansa hastaneye kaldırılan İsmail, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatına kaybetti. Kazada hayatını kaybeden çocuğun cenazesi, otopsi için morga kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aydın-Denizli Otoyolunda iş kazası: 1 ölü Önceki Haber

Aydın-Denizli Otoyolunda iş kazası: 1 öl...

Sakaryaya şehit ateşi düştü Sonraki Haber

Sakaryaya şehit ateşi düştü

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar