160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Aydınlı boksörlerden Türkiye şampiyonasında çifte madalya

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aydınlı boksörlerden Türkiye şampiyonasında çifte madalya
Abone ol
Aydın’ı Temsilen Türkiye şampiyonasına Katılan Milli Sporcular, 1 Altın Ve 1 Gümüş Madalya Kazanarak Turnuvayı Başarıyla Tamamladı.

Aydın’ı temsilen Türkiye şampiyonasına katılan milli sporcular, 1 altın ve 1 gümüş madalya kazanarak turnuvayı başarıyla tamamladı.

Ağrı’da düzenlenen Genç Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’na katılan Aydınlı sporcular, önemli bir başarıya imza attı. 65 kilogramda ringe çıkan milli sporcu İbrahim Alp Bakır, üstün performansıyla altın madalya kazanarak Türkiye Şampiyonu oldu. Bakır, kariyerinde altıncı kez Türkiye Şampiyonu olmayı başarırken, 50 kilogramda mücadele eden milli sporcu Tevfik Akkaş ise başarılı karşılaşmaların ardından Türkiye ikincisi olarak gümüş madalyanın sahibi oldu.

Başarılı sporcuları tebrik eden Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada "Genç yaşlarına rağmen büyük bir özveri ve disiplinle çalışan sporcularımız, ilimizi gururlandırdı. Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak sporcularımız İbrahim Alp Bakır ve Tevfik Akkaş’ı, antrenörlerini ve teknik ekiplerini gönülden tebrik eder, başarılarının devamını dileriz" ifadeleri yer aldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Samsunda Ticaretin Kadınları Buluşması Önceki Haber

Samsunda Ticaretin Kadınları Buluşması

Vanda Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri başladı Sonraki Haber

Vanda Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar