160x600
01 Temmuz, 2025, Salı
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Aydınlatma direğine çarpan otomobil hurdaya döndü: 2 yaralı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aydınlatma direğine çarpan otomobil hurdaya döndü: 2 yaralı
Abone ol
Antalya’nın Serik Ilçesinde Direksiyon Hakimiyetini Kaybeden Sürücünün Kullandığı Otomobil önce Refüje Ardından Aydınlatma Direğine çarptı. Kazada Araç Hurdaya Dönerken, Yaralanan 2 Kişi Hastaneye Kaldırıldı.

Antalya’nın Serik ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücünün kullandığı otomobil önce refüje, ardından aydınlatma direğine çarptı. Kazada araç hurdaya dönerken, yaralanan 2 kişi hastaneye kaldırıldı.

Serik’in Eminceler Mahallesi, Belek turizm merkezi yolunda, Batuhan V.’nin kullandığı 07 R 0153 plakalı Tofaş marka otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüjde bulunan aydınlatma direğine çarptı. Kaza sonrası ihbar üzerine olay yerine 112 sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Hurdaya dönen otomobilde, sürücü Batuhan V. (22) ile yolcu olarak bulunan Zişan H.B. (19) olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulans ile hastaneye sevk edildi.

Kazanın görgü tanıklarından bir vatandaş, "Sabah giderken kazayı gördüm. İki kişi yerde yatıyordu. Araba da görüldüğü gibi paramparça" dedi.

Polis kaza sonrası inceleme başlattı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Elektrikler kesilince gaz lambası nostalji yaşattıÖnceki Haber

Elektrikler kesilince gaz lambası nostal...

Hatay’da ağır hasarlı binaların yıkım çalışmaları sürdüSonraki Haber

Hatay’da ağır hasarlı binaların yıkım ça...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar