160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Aydının sağlık imkanları görüşüldü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aydının sağlık imkanları görüşüldü
Abone ol
AYDIN (İHA) - AYDIN İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ KOORDİNESİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN DEĞERLENDİRME TOPLANTISI’NDA, AYDIN’IN SAĞLIĞI VE İMKANLARI MASAYA YATIRILDI.

Aydın İl Sağlık Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen değerlendirme toplantısında, Aydın’ın sağlığı ve imkanları masaya yatırıldı.



Her geçen gün sağlık kalitesini yükselten Aydın’da, İl Sağlık Müdürlüğü koordinesinde Değerlendirme Toplantısı yapıldı. Aydın’daki sağlık hizmetleri ve işleyişin ana gündem maddesi olan toplantıda il genelindeki özel hastanelerinin sezaryen oranlarının düşürülmesi, erişkin ve yenidoğan yoğun bakım değerlendirmeleri, acil servis hasta kabul ve ücret politikasının görüşülmesi, Sağlıkta Dönüşüm Projesi olan Sağlık Tesisleri Denetim ve İzleme Sistemi (DEN-İZ) gibi birçok konu başlığı görüşüldü. Yapılan analizlerin ardından varsa eksikliklerin tespit edilmesi adına görüş alışverişinde bulunuldu. Ayrıca toplantıda Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) şikayetlerinin değerlendirilmesi ve istatistikleriyle ilgili değerlendirmelerde de bulunuldu.



Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Osman Açıkgöz’ün başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Mustafa Ekici, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Leman Özlem Özaslantaş, il genelindeki özel hastanelerin ve tıp merkezlerinin başhekimleri ile mesul müdürleri katıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hatay’da kaçakçılık operasyonunda 2 şüpheli yakalandı Önceki Haber

Hatay’da kaçakçılık operasyonunda 2 şüph...

Çukurova Belediyesi, tenis eğitimlerine başlıyor Sonraki Haber

Çukurova Belediyesi, tenis eğitimlerine...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar