160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Aydında zeytin rekolte tahmin çalışmaları başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aydında zeytin rekolte tahmin çalışmaları başladı
Abone ol
Aydın (iha) - Türkiye’nin önemli Zeytin üretim Merkezlerinden Olan Aydın’da, Sahaya Inen Didim Ilçe Tarım Ve Orman Müdürlüğü Ekipleri, Rekolte Tahmin çalışmaları Gerçekleştirdi.

Türkiye’nin önemli zeytin üretim merkezlerinden olan Aydın’da, sahaya inen Didim İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, rekolte tahmin çalışmaları gerçekleştirdi.

Aydın’ın Didim ilçesinde araziye inen ekipler, saha çalışmalarına devam ediyor. Bu çerçevede zeytin sezonu öncesinde zeytin bahçelerine giden ekipler, 2024-25 yılı rekolte tahmin çalışmaları gerçekleştirdi. Geçtiğimiz yıl yaşanan ‘yok yılının’ ardından bu yıl rekoltenin yüksek olması beklenirken, zeytin üreticileri sezon hazırlıklarına devam ediyor.

Didim İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada "İlçemizin farklı lokasyonlarında 2024 yılı Dane Zeytin ve Zeytinyağı Rekolte tahmin çalışmaları yapılmaktadır" ifadeleri yer aldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yangında mahsur kalan 4 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldıÖnceki Haber

Yangında mahsur kalan 4 kişi itfaiye eki...

Başkan Günel: “Kuşadasında dokunmadığımız mahalle kalmadı”Sonraki Haber

Başkan Günel: “Kuşadasında dokunmadığımı...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar