160x600
24 November, 2025, Monday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Aydında üniversite öğrencileri gönüllere dokunuyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aydında üniversite öğrencileri gönüllere dokunuyor
Abone ol
Aydın'ın Sultanhisar Ilçesinde Eğitim Gören üniversite öğrencileri, 'kış üşütür, Iyilik ısıtır' Sloganıyla Gerçekleştirdikleri Yardımlaşma Ve Dayanışma çalışmaları Ile Toplumsal Duyarlılığın Artmasına Katkı Sağlıyor.

Aydın’ın Sultanhisar ilçesinde eğitim gören üniversite öğrencileri, ’Kış üşütür, iyilik ısıtır’ sloganıyla gerçekleştirdikleri yardımlaşma ve dayanışma çalışmaları ile toplumsal duyarlılığın artmasına katkı sağlıyor.

Aydın’ın Sultanhisar ilçesinde bulunan Atça Meslek Yüksek Okulu (MYO) öğrencileri, "Kış üşütür, iyilik ısıtır" sloganıyla anlamlı bir gönüllülük projesi başlattı. Proje kapsamında ilçede yaşlı çınarları ziyaret eden öğrenciler, ilkokulları da gezerek hem öğrencileri mutlu ediyor hem de düzenlenen etkinliklerle miniklere unutulmaz bir gün yaşatıyor. Üniversite öğrencileri farklı bölgelerde yürüttükleri yardımlaşma çalışmalarıyla toplumsal duyarlılığın artmasına katkı sağlarken, ihtiyaç sahibi bireylere de yardım eli uzatılmasına vesile oluyor. Gönüllülük Çalışmaları dersi kapsamında yardımlaşma ve dayanışma ruhunu en içten şekilde gösteren Atça MYO öğrencileri, toplumsal dayanışmanın önemine de dikkat çekti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MİT, Reyhanlı terör saldırısının faillerinden Dükancıyı Lübnana kaçmak üzereyken yakaladı Önceki Haber

MİT, Reyhanlı terör saldırısının failler...

Farklı yörelere ait halk dansları Kuşadasında yaşatılıyor Sonraki Haber

Farklı yörelere ait halk dansları Kuşada...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar