160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Aydında minikler, sporun farklı dallarıyla tanışıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aydında minikler, sporun farklı dallarıyla tanışıyor
Abone ol
Aydın’da Eğitim Gören 4. Sınıf öğrencileri, “spora Ilk Adım” Projesi Ile Hem Spor Alışkanlığı Kazanıyor Hem De Sporun Farklı Dallarıyla Tanışıyor.

Aydın’da eğitim gören 4. sınıf öğrencileri, "Spora ilk adım" projesi ile hem spor alışkanlığı kazanıyor, hem de sporun farklı dallarıyla tanışıyor.

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen "Spora ilk adım" projesi, minik öğrencilere sporu sevdirmeye devam ediyor.

Gerçekleştirilen eğitimler çerçevesinde 4. sınıf öğrencileri hem eğleniyor hem de sporu seviyor. Branşlarında uzman eğitimenlerin katılımıyla verilen eğitimlerde sporun yaşam tarzına dönüştürülmesi hedeflenirken, çocukların potansiyellerini keşfetmeleri sağlanıyor.

Konu ile ilgili Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada "İlkokul 4. sınıf öğrencilerimiz ‘Spora İlk Adım’ projesiyle sporun farklı dallarıyla tanışıyor, sağlıklı ve aktif bir yaşam için temel atıyor" ifadeleri yer aldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kıraathanelerde kadına yönelik şiddetle mücadele seminerleri sürüyorÖnceki Haber

Kıraathanelerde kadına yönelik şiddetle...

Kaymakam Yakuta, yangında mağdur olan vatandaşla görüştüSonraki Haber

Kaymakam Yakuta, yangında mağdur olan va...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar