160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Aydında jandarmadan boğulma olaylarına karşı önlem

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aydında jandarmadan boğulma olaylarına karşı önlem
Abone ol
Aydın’ın Bozdoğan Ve çine Ilçelerinde, Jandarma Ekipleri Yaz Aylarında Artış Gösteren Suda Boğulma Olaylarının önlenmesi Amacıyla Sulak Alanlarda Devriye Faaliyetlerine Başladı.

Aydın’ın Bozdoğan ve Çine ilçelerinde, jandarma ekipleri yaz aylarında artış gösteren suda boğulma olaylarının önlenmesi amacıyla sulak alanlarda devriye faaliyetlerine başladı.

Bozdoğan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Adnan Menderes Milli Parkı içerisinde; Çine İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ise Seferler Mahallesi Develiler Baraj Göleti, Altınabat Mahallesi Sulama Göleti ve Kabalar Mahallesi Sulama Göleti’nde denetimlerini sürdürüyor. Göl, baraj, dere ve diğer sulak alanlarda yapılan kontrollerde jandarma ekipleri, vatandaşlara boğulma risklerine karşı uyarılarda bulunarak bilgilendiriyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
468 hektarlık alanda 3,8 milyon metreküp dip çamuru temizlenecekÖnceki Haber

468 hektarlık alanda 3,8 milyon metreküp...

Battalgazide bilim engel tanımadıSonraki Haber

Battalgazide bilim engel tanımadı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar