160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Aydında esnaf çocuklarına burs desteği artırıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aydında esnaf çocuklarına burs desteği artırıldı
Abone ol
Aydın Esnaf Ve Sanatkarlar Birliği’ne (ayesob) Bağlı Aydın Esnaf Ve Sanatkarlar Dayanışma, Eğitim Ve Kültür Vakfı, üniversite Okuyan Esnaf Ve Sanatkar çocuklarına Verdiği Burs Desteğini Artırdı.

Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Birliği’ne (AYESOB) bağlı Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Dayanışma, Eğitim ve Kültür Vakfı, üniversite okuyan esnaf ve sanatkar çocuklarına verdiği burs desteğini artırdı. AYESOB Başkanı Muhammet Ali Künkcü, vakfın 17’nci Olağan Mali Genel Kurulu’nda alınan kararla burs miktarının 250 TL’den 375 TL’ye yükseltildiğini müjdeledi.

Toplantıda, ekonomik durumu iyi olmayan esnaf ve sanatkarların üniversitede okuyan çocuklarına daha fazla katkı sağlamak amacıyla yapılan burs artışı, büyük memnuniyetle karşılandı. Vakfın başkanlığını da yürüten Künkcü konuyla ilgili açıklamasında, “Esnaf ve sanatkarlarımızın çocuklarının üniversite eğitimlerine katkı sağlamak için burs desteğini artırdık. Bu yıl 411 öğrencimize burs veriyoruz ve hayat şartlarındaki değişimleri göz önünde bulundurarak burs miktarını yüzde 50 oranında artırdık. Bundan sonra bursları değerlendirmeye alacak ve yeni yılda da yine artış yapmayı planlıyoruz” dedi. Bu karar, esnaf ve sanatkar ailesi tarafından büyük takdirle karşılanırken, vakfın öğrencilere sunduğu destek, daha fazla gencin üniversite eğitimine devam etmesine yardımcı olacak.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çankırıda öğrencilere ağız ve diş sağlığı taramasıÖnceki Haber

Çankırıda öğrencilere ağız ve diş sağlığ...

Amasya merkezli 3 ilde dolandırıcılık operasyonu: 6 gözaltıSonraki Haber

Amasya merkezli 3 ilde dolandırıcılık op...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar