160x600
24 November, 2025, Monday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Aydında en fazla yağış Çineye düştü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aydında en fazla yağış Çineye düştü
Abone ol
(arşiv Foto) - Aydın’da Dün Akşam Etkili Yağışların Ardından Metrekare Başına En Fazla Yağış 115 Kilo Ile çine Ilçesine Düştü.

Aydın’da dün akşam etkili olan yağışların ardından metrekare başına en fazla yağış 115 kilogram ile Çine ilçesine düştü.

Sağanak yağışların etkili olduğu Aydın’da meteoroloji, metrekareye düşen yağış miktarını açıkladı. Verilere göre son 24 saatte en fazla yağış 115 kilogram ile Çine ilçesi Kavşit ekip orman sahası bölgesine düştü. Meteoroloji Bölge Müdürlüğü verilerine göre, büyük bölümü gece olmak üzere son 24 saat içerisinde Bozdoğan’a 62,3 kilogram, Buharkent’e 39,8 kilogram, Didim’e 49,6 kilogram, Efeler’e 62 kilogram, Germencik’e 42,9 kilogram, İncirliova’ya 46,1 kilogram, Karacasu’ya 71,3 kilogram, Karpuzlu’ya 40,3 kilogram, Koçarlı’ya 38,5 kilogram, Kuyucak’a 114,9 kilogram, Kuşadası’na 33,1 kilogram, Nazilli’ye 85,2 kilogram, Sultanhisar’a 88,2 kilogram, Söke’ye 42,2 kilogram, Yenipazar’a 77,9 kilogram, Çine’ye ise 115 kilogram yağış düştü.

Yağışların hafta sonuna kadar yer yer sağanak ve gök gürültülü sağanak olacak şekilde devam edeceği tahmin ediliyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kızılırmak nehrini kaplayan sis, kartpostallık görüntü oluşturdu Önceki Haber

Kızılırmak nehrini kaplayan sis, kartpos...

Bilecikte ‘Eğitim İş Birliği protokolü imzalandı Sonraki Haber

Bilecikte ‘Eğitim İş Birliği protokolü i...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar