Osmaniye Belediyesi FıstıkFest
22 Ekim 2026, Perşembe
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Aydın'da B-Reçete uygulaması sahada değerlendirildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aydın'da B-Reçete uygulaması sahada değerlendirildi
Abone ol
Aydın Il Tarım Ve Orman Müdürlüğü Tarafından, 1 Temmuz Itibarıyla Yürürlüğe Giren B-reçete Uygulaması'nın Işleyişini Değerlendirmek Amacıyla Sultanhisar Ve Köşk Ilçelerinde Bitki Koruma ürünleri Bayilerine Ziyaret Gerçekleştirildi.

Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından, 1 Temmuz itibarıyla yürürlüğe giren B-Reçete Uygulaması’nın işleyişini değerlendirmek amacıyla Sultanhisar ve Köşk ilçelerinde bitki koruma ürünleri bayilerine ziyaret gerçekleştirildi.

Aydın İl Tarım ve Orman Müdürü Ayhan Temiz, Sultanhisar İlçe Tarım ve Orman Müdürü Dr. Taner Bozbek ile Köşk İlçe Tarım ve Orman Müdürü Selahattin Serdar Aykut’un katılımıyla gerçekleştirilen ziyaretlerde, bitki koruma ürünleri (BKÜ) satışı yapan bayilerle bir araya gelindi.

Ziyaretlerde, bitki koruma ürünlerinin doğru kullanımı ve izlenebilirliğini artırmak amacıyla hayata geçirilen B-Reçete Uygulaması kapsamında yer alan BKÜ E-Reçete ve E-Üretici Kayıt Defteri sistemi hakkında bayilerle kapsamlı görüş alışverişinde bulunuldu.

Yeni elektronik kayıt sisteminin işleyişi sahada değerlendirilirken, uygulama sürecinde karşılaşılan konular ele alındı.

Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri, tarımda dijitalleşme, güvenli üretim ve izlenebilirliğin güçlendirilmesi amacıyla sahadaki denetim ve bilgilendirme çalışmalarının aralıksız sürdürüleceğini belirtti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Erzurum kent merkezinde altı ayda 745 ölümlü-yaralamalı  trafik  kazası Önceki Haber

Erzurum kent merkezinde altı ayda 745 öl...

Gençlerin dev bloklar ve vincin üzerinde tehlikeli oyunu Sonraki Haber

Gençlerin dev bloklar ve vincin üzerinde...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar